Η Αναστασία Τσιλιμπίου αποδέχθηκε το challenge της Εύης Δαέλη για να σταματήσουν να τις μπερδεύουν

Η μοναδική λύση για να σταματήσουν να πιστεύουν πως η Αναστασία Τσιλιμπίου ήταν η «Φίφη» στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» ήταν να παίξει μια σκηνή της.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου και η Εύη Δαέλη είναι δύο πολύ ταλαντούχες νεαρές ηθοποιοί. Και οι δύο ξεκίνησαν πολύ μικρές την διαδρομή τους στην υποκριτική συμμετέχοντας σε διάφορες επιτυχημένες σειρές.

Η 26χρονη Αναστασία Τσιλιμπίου ξεκίνησε παίρνοντας τον πρώτο της ρόλο όταν ήταν 9 χρονών, πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου». Την γνωρίσαμε βέβαια καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της το 2010 στο «Νησί», όπου υποδυόταν την Μαρία, τη μεγάλη κόρη του Γιώργη και την Ελένης. Ακολούθησαν η κυπριακή σειρά «Οργή», τα «Κομάντα και Δράκοι» και η σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει», ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε και στην τούρκικη σειρά «Κιοσέμ: Η Σουλτάνα». Φέτος, ωστόσο συμμετέχει στη θεατρική παράσταση του Θοδωρή Αθερίδη «Μαθήματα Κωμωδίας».

https://www.instagram.com/p/Cqs5iM6oOAm/

Από την άλλη η 28χρονη Εύη Δαέλη, έγινε ευρέως γνωστή πρωταγωνιστώντας το 2007 στη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί». Ακολούθησαν η κωμική σειρά «Μ+Μ», «Το σπίτι της Έμμας», ο «Όρκος σιωπής» και η σειρά «Έλα στη θέση μου» όπου συμμετείχε από το 2016 έως το 2021.

https://www.instagram.com/p/Ct9mKnUIWkQ/

Πολλοί είναι αυτοί, παρ' όλα αυτά που εδώ και χρόνια μπερδεύουν τα δυο νεαρά κορίτσια και πιστεύουν πως η Αναστασία και η Εύη είναι το ίδιο πρόσωπο που έπαιζε και στο «Νησί» και τους «Ευτυχισμένους Μαζί». Δεν έχουν και πολύ άδικο όσοι μπερδεύονται μιας και ιδιαίτερα το 2007 και το 2010 που προβλήθηκαν αυτές οι σειρές και οι δύο ήταν πολύ μικρές και η αλήθεια είναι πως έμοιαζαν περισσότερο τα χαρακτηριστικά τους - πλούσια μακριά μαλλιά, μεγάλα μάτια και ζουμερά χείλια. Η Αναστασία βέβαια, έχει γαλάζια μάτια κάτι που δεν είναι εύκολο να μην προσέξεις.

Για να λύσουν πλέον αυτή την «παρεξήγηση» και να κάνουν τους followers τους για τελευταία φορά να καταλάβουν ότι δεν πρόκειται για το ίδιο άτομο, η Εύη Δαέλη «προκάλεσε» με ένα βίντεο στο TikTok της την Αναστασία Τσιλιμπίου να παίξει μια σκηνή της από τους «Ευτυχισμένους Μαζί», ώστε να φανεί η διαφορά κι εκείνη το αποδέχθηκε.

Το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό με την Εύη Δαέλη να σχολιάζει «Κλαίω» και επιτέλους το κοινό να συνειδητοποιεί πως δεν είναι το ίδιο πρόσωπο.

Οι δυο τους πριν από αυτό το challenge είχαν βρεθεί μαζί σε ένα event και πάλι είχαν προσπαθήσει να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το μπέρδεμα, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved