Θα πρωταγωνιστήσει η Billie Eilish στο Euphoria; Τo tweet που ξεσήκωσε τους fans

Όλη η αλήθεια γύρω από τις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Από τότε που η ηθοποιός, Barbie Ferreira ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει στην 3η σεζόν του Euphoria, οι φήμες για την αποχώρησή της και άλλες προσθήκες στο καστ έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρκετοί fans εικάζουν ότι η απόφαση της Ferreira οφείλεται σε τσακωμό με τον δημιουργό της σειράς Sam Levinson και οι χρήστες του Twitter δίνουν καθημερινά την δική τους εκδοχή για τις εξελίξεις.

Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή της Billie Eilish

Ανάμεσα στις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ξεχωρίζει αυτή που αναφέρει ότι η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Billie Eilish εντάχθηκε στο καστ της 3ης σεζόν του Euphoria. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν η 20χρονη θα υποδυθεί το νέο κορίτσι του του Nate Jacobs (Jacob Elordi).

tweet

Η Billie Eilish τώρα και ηθοποιός - Θα συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους The Simpsons

Το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι πως η συμμετοχή της Eilish αποτελεί μια ανυπόστατη φήμη. Δεν υπάρχει καμία δήλωση από έγκυρη πηγή που να αναφέρει ότι η τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει στην 3η σεζόν της σειράς. Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet θαυμαστών που ζητούσε από τον κόσμο να ψηφίσει την 20χρονη στα MTV VMAs.

Μια άλλη φήμη που κυκλοφορεί στο Twitter υποστηρίζει ότι η Demie Alexie δεν θα εμφανιστεί στην 3η σεζόν του Euphoria, κάτι που είναι πιθανότατα ψευδές. Αν και όλα τα ενδεχόμενα είναι πάντα ανοιχτά, δεν έχουμε ακόμη καμία πληροφορία για αλλαγές στο καστ της σειράς.

Πηγή κεντρικής: billieeilish


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Billie Eilish έδειξε τις φακίδες της στο Instagram και είναι ό,τι πιο cute έχουμε δει τελευταία

Η Billie Eilish και ο Finneas θα παρουσιάσουν το μεγαλύτερο event για την προστασία του πλανήτη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved