Αντιγόνη Νεοφύτου: Τρία τοπάκια που φοράει στο repeat με το τζιν παντελόνι της

Γιατί το τζιν παντελόνι είναι το μόνο item που μπορεί να φορεθεί με τα πάντα.

Το τζιν σου δεν το βαριέσαι ποτέ. Γιατί το τζιν ξέρει. Το τζιν νιώθει τη μέρα που δεν θέλεις να φορέσεις τίποτα άλλο, κανένα περίεργο και fashionable παντελόνι. Δεν θέλεις να πιεστείς και θέλεις να είσαι απλώς ο εαυτός σου. Όλα αυτά τα «θέλω-θέλεις» μέσα σε ένα παντελόνι.

Αν υπάρχει μια denim lover στην ελληνική τηλεόραση, αυτή είναι ξεκάθαρα η Αντιγόνη Νεοφύτου. Η νεαρή ηθοποιός κάνει τα πιο ωραία σύνολα με τζιν παντελόνι, κυρίως γιατί λατρεύει τα baggy, low rise παντελόνια των 90s. Οπότε προσθέτει ένα τοπάκι και είναι έτοιμη!

Όσο ακόμη έχουμε καλό καιρό είναι η ευκαιρία να φορέσουμε κάποια εντυπωσιακά τοπάκια και να απολαύσουμε το casual ντύσιμο, πριν χρειαστεί να φορέσουμε μπουφάν, σακάκια και φουσκωτά γιλέκα λόγω κρύου.

Ποια είναι τα αγαπημένα items της Αντιγόνης Νεοφύτου; Με μια ματιά στο Instagram account της θα καταλάβεις ότι λατρεύει τα μονόχρωμα tank tops, τα επίσης εντυπωσιακά βραδινά tops με διαφάνειες αλλά και τα κλασικά prints όπως είναι οι ρίγες.

https://www.instagram.com/p/CyLipp5oY29/

Στην παρακάτω gallery έχουμε και τις τρεις αυτές διαφορετικές εκδοχές των tops, που φοράει τώρα η Αντιγόνη και ανάμεσά τους ξεχωρίζουμε σίγουρα το μπορντό off shoulder μπλουζάκι της.

Η Selena Gomez φόρεσε το underwear as outwear trend στο Παρίσι

3 tops για το τζιν σου:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved