Η Billie Eilish έδειξε τις φακίδες της στο Instagram και είναι ό,τι πιο cute έχουμε δει τελευταία

Στα δύο τελευταία posts της, η τραγουδίστρια είναι πιο χαριτωμένη από ποτέ, με ελάχιστο make-up στο πρόσωπό της και επιδεικνύοντας τις φακίδες της.

Η Billie Eilish είναι απελευθερωμένη, ακομπλεξάριστη, και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Στα δύο πιο πρόσφατα posts της στο Instagram, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους fans της μερικές χαριτωμένες φωτογραφίες από το καλοκαιρινό beauty look της, το οποίο περιλαμβάνει και τις αξιολάτρευτες φακίδες στη μύτη και τα ζυγωματικά της.

Τα super cute posts της Billie Eilish

Στις φωτογραφίες που ανέβασε την 1η Αυγούστου, η Billie ποζάρει στον καθρέφτη φορώντας ένα καρό πουκάμισο και ένα πράσινο μπλουζάκι από μέσα, ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα ψηλά ώστε να φαίνεται πιο καθαρά το υπέροχο πρόσωπό της.

Η Billie Eilish τώρα και ηθοποιός - Θα συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους The Simpsons

Ωστόσο το κεντρικό στοιχείο των selfies που δημοσίευσε δεν είναι τα μαλλιά ή το ντύσιμό της, αλλά τα ροδαλά μάγουλα και οι χαριτωμένες φακίδες της.

https://www.instagram.com/p/CgtJyFmuexB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην ανάρτηση που έκανε μόλις χθες (2/8), η Billie Eilish έβγαλε selfies στο αυτοκίνητο και πέρα από τις φακίδες της, τις εντυπώσεις τράβηξαν και τα απίστευτα όμορφα, μεγάλα και γαλαζοπράσινα μάτια της.

https://www.instagram.com/p/CgvXKrerp7r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα υπέροχα ασημένια κοσμήματά της ολοκληρώνουν το καλοκαιρινό look της και στις δύο δημοσιεύσεις.

Αν είσαι πιστή φαν της Billie Eilish, θα έχεις παρατηρήσει ότι έχει ξαναδείξει τις φακίδες της στο παρελθόν, αλλά τώρα φαίνονται ιδιαίτερα έντονες, ίσως επειδή απολαμβάνει τον καλοκαιρινό ήλιο και αξιοποιεί στο έπακρο αυτή την υπέροχη και ανέμελη εποχή.

Οι φακίδες της μετά βίας φαίνονται στο παρακάτω beauty video που θα δεις, αλλά εμείς τις λατρεύουμε είτε έτσι είτε αλλιως!



Η Billie γενικά προτιμά να επιδεικνύει τη φυσική της ομορφιά και συνήθως επιλέγει απαλό μακιγιάζ που περιλαμβάνει μάσκαρα και κραγιόν.

Πηγή φωτογραφιών: @billieeilish

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Billie Eilish κυκλοφορεί τα δικά της οικολογικά sneakers και είναι happier than ever

Υποψήφια για Όσκαρ η Billie Eilish και τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved