Η Billie Eilish τώρα και ηθοποιός - Θα συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους The Simpsons

Η Billie Eilish έρχεται στην Disney+ και στους The Simpsons στις 22 Απριλίου.

Είναι γεγονός! Θα δούμε της Billie Eilish στο αγαπημένο μας καρτούν «The Simpsons». Η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την Πέμπτη (14/4) μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι θα εμφανιστεί στην ταινία μικρού μήκους, The Simpsons.

Η ίδια, μοιράστηκε με τους followers της, μια εικόνα του Show σε story στο Instagram, και έγραψε: «Guest-Broring the @thesimpsons new short».

Η Millie Bobby Brown τώρα και σκηνοθέτης - Το μήνυμα που στέλνει στις γυναίκες

Όταν η Billie συναντά τη Lisa στην Disney Plus

Ποια θα είναι η ιστορία του σκετς; Η Lisa Simpson ψάχνει ένα ήσυχο μέρος για να παίξει το σαξόφωνό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Lisa πέφτει... πάνω στην Billie και τον αδελφό της (ο οποίος είναι και στην πραγματικότητα αδερφός και συνεργάτης της), Finneas, σε ένα μουσικό στούντιο.

https://www.instagram.com/p/CcVmcg0NqiE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Billie και ο Finneas δίνουν μια πρόσκληση στη Lisa (την οποία και αποδέχεται), για να συμμετάσχει σε μια αυτοσχέδια συναυλία.

Έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση στο Instagram

Η ταινία μικρού μήκους, «When Billie met Lisa», είναι η τελευταία από τις 4 που δημιουργήθηκαν και μεταδίδονται αποκλειστικά στο Disney +.

Η επιτυχία δεν τελειώνει για την Billie

Η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη για την Billie Eilish. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν «γεμάτο» για την τραγουδίστρια καθώς αποτέλεσε τη νεότερη star που συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ Coachella, στην Καλλιφόρνια.

Μπορεί αυτή να μην είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει η Billie Eilish στο Coachella, όμως ήταν μεγάλη στιγμή για την ίδια αφού βρέθηκε μαζί με μεγάλες διασημότητες και events μετά από 3 χρόνια (συμμετείχε και στο Coachella 2019). Μετά από αυτό, έρχεται μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Billie, αφού θα συμμετάσχει στο «The Simpsons» της Disney+, που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Απριλίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κόρη της Julianne Moore έκλεισε τα 20 - Το συγκινητικό post της μαμάς της

Η Sydney Sweeney λατρεύει τα αυτοκίνητα - 6 fun facts που δεν ήξερες για εκείνη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved