Η Billie Eilish κυκλοφορεί τα δικά της οικολογικά sneakers και είναι happier than ever

Η Billie Eilish επανασχεδίασε το iconic σχέδιο του εμβληματικού παπουτσιού NIKE AIR FORCE 1 με ανακυκλωμένα υλικά.

Όσα χρόνια η Billie Eilish βρίσκεται στο προσκήνιο έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ το οποίο θα λέγαμε ότι είναι sporty cool. Η τραγουδίστρια φορά συχνά φαρδιές αθλητικές φόρμες και δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τα sneakers της. Τα αθλητικά παπούτσια είναι must στις εμφανίσεις της και γι’ αυτό ακριβώς το νέο της επαγγελματικό βήμα δεν θα σε ξαφνιάσει.

Η Billie Eilish δημιούργησε τη δική της συλλογή στη Nike και προχώρησε στην πρώτη της συνεργασία με το διάσημο brand τον περασμένο Σεπτέμβριο. Και τώρα – επιτέλους- παρουσίασε στο Instagram της το δημιούργημά της.

Billie Eilish και Finneas μαζί στο... Turning Red - Ακόμα να ακούσεις το τραγούδι τους;

Η Billie Eilish και τα οικολογικά sneakers Nike

Τέσσερα κομμάτια αφορά η συνεργασία της Nike με την Billie Eilish και όλα είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά. Πρόκειται για τα εμβληματικά sneakers Air Force 1, ένα boxy T-shirt, ένα oversized hoodie και ένα φαρδύ παντελόνι φόρμας, όλα σε ουδέτερο μπεζ χρώμα.



Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα κομμάτια που δημιούργησε η Billie Eilish για τη Nike είναι όλα εμπνευσμένα από τη δική της γκαρνταρόμπα και το στυλ που αγαπά.

Η αποκάλυψη της συλλογής στο Instagram

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου η Billie Eilish δημοσίευσε στο Instagram της ένα clip στο οποίο και παρουσίασε τη mini συλλογή της σε συνεργασία με τη Nike. «Νιώθω τόσο ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω τη δημιουργία των νέων Air Force 1 της Nike και τη συλλογή των ρούχων. Ήταν τιμή μου να επανασχεδιάσω τα αυθεντικά και να τα κάνω δικά μου & δεν μπορώ να ΠΕΡΙΜΕΝΩ να γίνουν δικά σας. Η collection θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου στο billieeilish.com και στις 25 Απριλίου στην εφαρμογή nike SNKRS», έγραψε στο post η Billie Eilish.

https://www.instagram.com/tv/CcNjTb7pRU5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η πρόκληση και η ευκαιρία που μου δόθηκε με αυτήν τη συνεργασία ήταν να σεβαστώ τα αυθεντικά, αλλά να τα κάνω δικά μου», ανέφερε σε δήλωσή της η Billie Eilish. Και πρόσθεσε: «Ήταν επίσης σημαντικό για μένα να συμπεριλάβω υλικά φιλικά προς το περιβάλλον τα οποία θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε με έναν τέτοιον τρόπο, ώστε να δείχνουν φρέσκα».

Περίμενε! Στην gallery θα δεις και θα μάθεις αναλυτικά τα πάντα για τη συλλογή που σχεδίασε η Billie Eilish για τη Nike και το αντίκτυπό τους στο περιβάλλον.

Photos: @nike

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορείς κι εσύ να φτιάξεις τα αγαπημένα vegan πιάτα της Billie Eilish

Η Billie Eilish μας έλιωσε! Βγήκε ξανά μπροστά για τους fans της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved