Υποψήφια για Όσκαρ η Billie Eilish και τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα

Η τραγουδίστρια και ο αδερφός της είναι υποψήφιοι στην κατηγορία Καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι με το «No Time to Die».

Η Billie Eilish παραδέχτηκε ότι είναι αγχωμένη και πολύ ενθουσιασμένη που θα παρευρεθεί στα φετινά Όσκαρ ως υποψήφια μαζί με τον αδελφό της Finneas O'Connell. Τα διάσημα αδέρφια διεκδικούν ένα από τα πολυπόθητα βραβεία αφού το τραγούδι τους «Νo Time to Die» (από την ταινία James Bond) είναι υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι. Το τραγούδι απέσπασε φέτος την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα. Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου ενώ η τελετή απονομής της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στο «Dolby Theater» στο Los Angeles στις 28 Μαρτίου.

H Billie Eilish και ο Finneas υποψήφιοι για Oscar

«Ω, ναι, σίγουρα θα είμαστε εκεί. Είμαστε πολύ αγχωμένοι και πολύ ενθουσιασμένοι», είπε η 20χρονη τραγουδίστρια στο Saturday Review των Times. Η Βillie και ο αδερφός της δεν είχαν κανένα δισταγμό όταν τους ζητήθηκε για πρώτη φορά να δημιουργήσουν ένα τραγούδι για το franchise του διάσημου πράκτορα ωστόσο επέβαλαν πολλούς «κανόνες» στον εαυτό τους όταν έγραφαν το κομμάτι.

https://www.instagram.com/p/Ca-5eD8OgXr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν την προλαβαίνουμε! Η Billie Eilish ξανά με μαύρα μαλλιά - Το νέο look με αφέλειες

«Είχαμε ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης», τόνισε η Billie Eilish. Είπε επίσης ότι άσκησαν «πολλή πίεση» στον εαυτό τους θέλοντας να αποδώσουν σεβασμό στο αγαπημένο franchise του James Bond. «Αγαπούσαμε τον Bond και είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του γι'αυτό θέλαμε να το αποδώσουμε δικαιοσύνη. Είναι δύσκολο πράγμα όταν γράφεις ένα θέμα Bond, γιατί όταν βρίσκεις μια καλή μελωδία, η άμεση αντίδρασή σου είναι, F***, αυτό υπάρχει ήδη. Έπρεπε να ελέγξουμε ότι δεν είχε γίνει πριν», είπε η Billie Eilish.



Το τραγούδι τους θα ανταγωνιστεί την επιτυχία της Beyonce «Be Alive» (King Richard), το τραγούδι Dos Oruguitas του Lin-Manuel Miranda από το Encanto, το Somehow You Do (Four Good Days) της Diane Warren και το Down To Joy του Van Morrison (Μπέλφαστ). Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε εάν η Billie θα φύγει από τα Oscars κρατώντας το χρυσό αγαλματίδιο..

Πηγή κεντρικής: billieeilish



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved