Τα καπέλα της Σάντυ Χατζηϊωάννου είναι key items στις εμφανίσεις του καλοκαιριού

Η Τζένη από τον Σασμό, κατά κόσμον Σάντυ Χατζηϊωάννου, λατρεύει τα καπέλα και τα φορά με στυλ στην παραλία αλλά και στην καθημερινότητά της.

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου είναι ταλαντούχα Ελληνίδα ηθοποιός και είναι από τα νέα πρόσωπα που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού κυρίως από τον ρόλο της Τζένης στη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός». Η κοπέλα του τηλεοπτικού Νικηφόρου Σταματάκη είναι ένα πολύ στυλάτο κορίτσι στην πραγματικότητα και στην καθημερινή της ζωή στην οποία και επιλέγει να φορά πολύ συχνά... καπέλο.

Το καπέλο είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της Σάντυ και το φορά τόσο στην παραλία όσο και στις everyday εμφανίσεις της με τους πιο απλούς αλλά stylish τρόπους.

Για χάρη σας θα δούμε και τηλεόραση! Τα hot αγόρια της φετινής σεζόν

Το αγαπημένο αξεσουάρ της Σάντυ Χατζηϊωάννου είναι τα καπέλα και μας εμπνέει

Πρόσφατα, λοιπόν, έκανα ένα scroll στον προσωπικό λογαριασμό της Σάντυ Χατζηϊωάννου στο Instagram και πέρα από το πολύ ωραίο προφίλ που έχει «χτίσει» παρατήρησα πόσο πολύ της αρέσουν τα καπέλα!

https://www.instagram.com/p/CfG9rk9IgME/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φαίνεται να είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της 29χρονης ηθοποιού και δεν το επιλέγει μόνο για να προστατεύει τα μαλλιά και την επιδερμίδα του προσώπου της από τον ήλιο στην παραλία. Της αρέσει να φοράει καπέλα και στις καθημερινές της εμφανίσεις.



Η Σάντυ Χατζηϊωάννου μας δείχνει πώς φοράει τα καπέλα και μέσα από 7 φωτογραφίες σε εμπνέει και σου υπενθυμίζει να μην ξεχνάς το must have item του καλοκαιριού!

Ψάθινο καπέλο

https://www.instagram.com/p/CfjzOAWL83T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φαίνεται στη Σάντυ να αρέσουν τα ψάθινα καπέλα και στη συγκεκριμένη φωτογραφία τη βλέπουμε να το συνδυάζει με ένα μάυρο μπικίνι.

Printed style

https://www.instagram.com/p/Ce3y00YIP62/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός του Σασμού δεν φοράει τα καπέλα μόνο στην παραλία αλλά τα προτιμάει και στις καθημερινές της εμφανίσεις. Το καπέλο είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να δώσεις έναν άλλον «αέρα» στο outfit σου και η Σάντυ σε αυτή την εμφάνιση επέλεξε ένα printed style καπέλο για να το επιτύχει! Δες περισσότερες εμφανίσεις της, στην gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μακάρι όλοι να ήταν τόσο cool και με κατανόηση όσο το αγόρι της Αντιγόνης Νεοφύτου

Rafael Kas: Η αποκάλυψη για το πραγματικό όνομά του και τη δυσκολία στην προφορά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved