Rafael Kas: Η αποκάλυψη για το πραγματικό όνομά του και τη δυσκολία στην προφορά

O Rafael Kas, ο Λεωνίδας από τη σειρά του MEGA, «Η Γη της ελιάς», έκανε Q&A στο Instagram και απάντησε στις απορίες των θαυμαστών του. 

Ο Rafael Kas μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού όχι μόνο λόγω της συμμετοχής του στη σειρά του MEGA, «Η Γη της ελιάς», αλλά και λόγω της επιτυχίας του στο TikTok, αφού το προφίλ του μετρά περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια follwers. Ωστόσο, η συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Mega απογείωσε τη δημοφιλία του και έκανε ακόμα περισσότερα κορίτσια να τον... ερωτευτούν!

Απαντώντας σε ένα Q&A που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Ραφαήλ αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό του όνομα - κάτι που πολλές fans του δεν γνώριζαν μέχρι σήμερα.

MAD VMA 2022: Ο Rafael Kas και ο Σπύρος Νικολαΐδης απαντούν στην πιο δύσκολη ερώτηση του TeenQueen

«Με λένε Ευάγγελο-Ραφαήλ, Καρυωτάκης είναι το επίθετο. Μέχρι το Λύκειο με φώναζαν όλοι Βαγγέλη, μετά πήγα στην Αγγλία και δεν μπορούσαν να το πουν οπότε άρχισα να χρησιμοποιώ το Ραφαήλ και έμεινε το Ραφαήλ. Οπότε, πλέον οι περισσότεροι με φωνάζουν Ραφαήλ», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός και TikToker.



Ο Ραφαήλ έζησε για 4 χρόνια στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ, το οποίο όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, είναι η αγαπημένη του πόλη.

Ο ρόλος στη σειρά «Η Γη της ελιάς» και η επιτυχία στο TikTok

Ο Rafael Kas (κατά κόσμον Ραφαήλ Καρυωτάκης) συνεχίζει και στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Η Γη της ελιάς», όπου υποδύεται τον Λεωνίδα, τον πρώην σύντροφο της Άννας (Στέφανη Χαραλάμπους) που την έχει «τρελάνει».

Η υποκριτική ήρθε ξαφνικά στη ζωή του, ενώ πριν ασχοληθεί με αυτόν τον χώρο, το TikTok ήταν η κύρια δουλειά του. Και δεν τον αδικούμε, αφού ο Ραφαήλ ήταν ο πρώτος Έλληνας χρήστης που πληρώθηκε για τα βίντεό του στην εφαρμογή. Πλέον, ο TikToker έχει καταφέρει να βιοπορίζεται από αυτό, κερδίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά κάθε μήνα.

Η ενασχόλησή του με το TikTok ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν μοιράστηκε στοιχεία για τον εαυτό του σε ένα βίντεο που συγκέντρωσε περισσότερες από 400.000 προβολές. Πλέον, κάθε βίντεό του στο Tik Tok γίνεται αμέσως viral και συγκεντρώνει χιλιάδες likes και εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια, ενώ στα φετινά MAD VMAs ήταν υποψήφιος στην κατηγορία «Viral Hero».

https://www.instagram.com/tv/CfeQaMsjnOi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του αγαπημένου σου TikToker και ηθοποιού, Rafael Kas.

Πηγή φωτογραφιών: @rafaelkas_

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Rafael Kas είναι ο «βασιλιάς» του TikTok - Ακόμα να τον ανακαλύψεις;

Διονύσης Παπανδρέου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τον ηθοποιό της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved