Η Ιφιγένεια Τζόλα αναπόλησε τη βράβευσή της στη Ρώμη και έδωσε την πιο ωραία συμβουλή στους fans

Πριν από λίγες μέρες η Ιφιγένεια Τζόλα παρέλαβε το πρώτο της βραβείο σε διεθνές επίπεδο στη Ρώμη για τη συμμετοχή της στην ταινία «Song of Goats».

Την Ιφιγένεια Τζόλα την απολαμβάνουμε εδώ και 3 σεζόν στη Γη της Ελιάς στον ρόλο της Βασιλικής. Η ίδια ωστόσο, πριν από λίγες μέρες πήρε και το πρώτο της βραβείο σε διεθνές επίπεδο, στα Prisma Film Awards της Ρώμης.

https://www.instagram.com/p/CuT4kn4svfh/

Το ταξίδι στη Ρώμη και το βραβείο για τον ρόλο της Λένας

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός συμμετείχε στην ταινία «Song of Goats» του Andrzej Jakimowski στον ρόλο της Λένας, μια ταινία συμπαραγωγή Ελλάδας - Πολωνίας, κερδίζοντας τελικά το βραβείο Best Supporting Actress (δηλαδή το βραβείο Β' Γυναικείου ρόλου).

H Ιφιγένεια Τζόλα φανερά ενθουσιασμένη είχε κάνει μάλιστα και μια σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram με στιγμιότυπα από τη βραδιά της βράβευσής της στην Ρώμη, γράφοντας: «Τα καταφέραμε "ΛΕΝΑ", το πρώτο μας βραβείο!!! Ευχαριστώ πολύ Ρώμη».

https://www.instagram.com/p/C43XZVEsono/

Η συμβουλή στους fans της με αφορμή το βραβείο της

Μπορεί η ημέρα της βράβευσής της να πέρασε, όμως η Ιφιγένεια Τζόλα δεν ξεχνάει το πώς ένιωσε ταξιδεύοντας στη Ρώμη για να παραλάβει το βραβείο της. Γι' αυτό και στη νέα της ανάρτηση θέλησε να δώσει μια συμβουλή στους διαδικτυακούς της φίλους, που δεν είναι άλλη από το να κυνηγάνε πάντα τα όνειρά τους.

«Αυτό το συναίσθημα στη Ρώμη...TIP: Ακολουθήστε τα όνειρά σας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της από το Κολοσσαίο.

tzola.jpg

To στήριγμα της, η αδερφή της

Από τη βράβευση της Ιφιγένειας Τζόλα δεν θα μπορούσε να λείπει η αδερφή της, Ρενέ, η οποία καμαρώνει πρώτη απ' όλους για κάθε της επιτυχία. Μπορεί να μοιάζουν δε σαν δυο σταγόνες νερό, ωστόσο η Ρενέ είναι έναν χρόνο μεγαλύτερή της και είναι αεροσυνοδός.

Όπως είχε αναφέρει η ηθοποιός η αδερφή της είναι το στήριγμά της σε κάθε δυσκολία και πάντα είναι δίπλα η μία στην άλλη.

Έχω μία μεγαλύτερη αδελφή, τη Ρενέ, με την οποία είμαστε πολύ κοντά. Είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη, αεροσυνοδός και το στήριγμά μου σε κάθε δυσκολία. Ό,τι και να κάνουμε θα είμαστε πάντα η μία δίπλα στην άλλη.

Και πραγματικά, αν ρίξεις μια ματιά στα social media τους θα δει πως οι αδερφές Τζόλα είναι πολύ δεμένες και με την πρώτη ευκαιρία - και αφού τους το επιτρέψουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις - βρίσκονται μαζί, κάνοντας βόλτες αλλά και ταξίδια.

https://www.instagram.com/p/C1sD3yDs6Ti/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved