Η Ιφιγένεια Τζόλα γιόρτασε τα γενέθλια της αδερφής με το πιο stylish look για σκι

Σε μια σύντομη εκδρομή στον Παρνασσό. 

Η Ιφιγένεια Τζόλα έκανε μια σύντομη εκδρομή στον Παρνασσό και το χιονοδρομικό του κέντρο μέσα σε αυτές τις μέρες, που έπεσαν τα πρώτα χιόνια της χρονιάς και άνοιξαν οι πίστες για σκι. Αλλά αυτή τη φορά ο λόγος της εκδρομής δεν ήταν συνηθισμένος.

https://www.instagram.com/p/C2kbgCysE0W/

Ήταν τα γενέθλια της αδερφής της Ρενέ, η οποία γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή μέρα μαζί με την παρέα της και φυσικά την αδερφή της Ιφιγένεια, η οποία φαίνεται ότι είναι και η καλύτερή της φίλη. Η αδερφή της αγαπημένης ηθοποιού από τη Γη της Ελιάς είναι αεροσυνοδός και οι δυο τους μοιάζουν πολύ εμφανισιακά.

https://www.instagram.com/p/C0EtpzrMOZo/

Η Γαία Μερκούρη λατρεύει τα δερμάτινα jackets και αυτά είναι τα τρία αγαπημένα της

Το apres ski look της Ιφιγένειας Τζόλα.

Μία εξόρμηση στο βουνό θέλει και το κατάλληλο ντύσιμο φυσικά και η Ιφιγένεια Τζόλα έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε challenge. Έτσι την είδαμε με μία υπέροχη φόρμα για σκι σε έντονο κόκκινο χρώμα, κόκκινο ζιβάγκο και ένα χοντρό puffer μπουφάν, που ολοκλήρωσε μαζί με τον εξοπλισμό μια βόλτα στα χιόνια.

ifigeneia_tzola-(5).jpg

Αυτό, όμως, που δεν παρέλειψε η Ιφιγένεια είναι να προσέξει το make up και το χτένισμά της, κάνοντας ένα χαμηλό 00s πιάσιμο με χωρίστρα στο πλάι στα μακριά μαλλιά της και βάζοντας ένα επίσης κόκκινο κραγιόν και κάποια στρασάκια δίπλα στα μάτια. Δεν φόρεσε κάποιο σκουφάκι ή καπέλο και ήταν πραγματικά η πιο εντυπωσιακή παρουσία του χιονοδρομικού.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved