Η Γαία Μερκούρη λατρεύει τα δερμάτινα jackets και αυτά είναι τα τρία αγαπημένα της

Είναι το πιο cool πανωφόρι του χειμώνα.

Τα δερμάτινα μπουφάν έχουν πλέον αλλάξει. Έχουν γίνει πιο cool, πιο φαρδιά, πιο street. Και αυτός είναι ο λόγος που πλέον τα φοράμε παντού, όλο το χειμώνα. Πρωί και βράδυ, στο σχολείο αλλά και στις βόλτες του Σαββατοκύριακου. Η Γαία Μερκούρη είναι άλλο ένα nepo babe που αγαπάμε να παρακολουθούμε στα social media, γιατί λατρεύουμε το στυλ της και το vibe που εκπέμπει.

gaia_merkoyri-(3).jpg

Η Γαία, λοιπόν, έχει δημιουργήσει μια τέλεια γκαρνταρόμπα, που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε ειδικά τα oversized, δερμάτινα μπουφάν της.

Έχουμε όλα τα 3 style resolutions του 2024 -Είναι οι fashion στόχοι που πρέπει να ακολουθήσεις

Τα 3 jackets της Γαίας που θα λατρέψουμε αυτό το χειμώνα.

Το πρώτο και αγαπημένο της δερμάτινο είναι ένα καφέ, φθαρμένο jacket στο στυλ που παρουσίασε και η Prada, με μεγάλες εξωτερικές τσέπες και λάστιχα που ταιριάζει με τα τζιν παντελόνια μας.

https://www.instagram.com/p/CzTzQQ5twUS/

Το δεύτερο είναι το κλασικό boxy δερμάτινο σε matte μαύρο δέρμα, που είναι και το πιο διαχρονικό μπουφάν που μπορείς να βάλεις στη ντουλάπα σου. Ένα τέτοιο jacket μπορείς να βρεις και σε ένα thrift store.

https://www.instagram.com/p/Cy_AY-QNhgG/

Kαι το τελευταίο αγαπημένο της δερμάτινο είναι αυτό που είναι κατάλληλο και για τις κρύες μέρες. Μαύρο, σε biker στυλ, έχει ζεστή επένδυση από γούνα και μεγάλο γιακά που μπορεί να μας κρατήσει ζεστές τις μέρες με χαμηλή θερμοκρασία.

gaia_merkoyri-(2).jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved