Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Οδηγός αγοράς: Οι μαύρες μπότες που αξίζουν φέτος μια θέση στη ντουλάπα σου

Τα καλύτερα σχέδια σε μπότες που θα επενδύσουμε φέτος. 

Οι μπότες είναι το must του κάθε χειμώνα. Και δεν έχεις ρίξει ακόμη μια ματιά στα διάφορα trends της σεζόν να θυμάσαι ότι φέτος υπάρχουν πολλές επιλογές στις μαύρες μπότες σου. Ξεκινάμε από τις riding μπότες αν σου αρέσει να φοράς flats και περνάμε στις knee high μπότες, που ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα και δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου.

Milano-str-F23-0319.jpg

Μπορείς εννοείται να ποντάρεις και στα cowboy booties και τις αντίστοιχες μπότες τους, αλλά και στις ιδιαίτερες denim εκδοχές τους που είναι μεγάλη τάση φέτος. Ωστόσο, επειδή αντικειμενικά το budget είναι σίγουρα περιορισμένο και δεν μπορείς να δώσεις όλο σου το χαρτζιλίκι σε ένα ζευγάρι παπούτσια, η συμβουλή μου θα ήταν να επενδύσεις σε μαύρες μπότες, όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου σχέδιο.

5 preppy looks για να αντιγράψεις και όλα τα στυλιστικά μυστικά που θες να ξέρεις

London-str-F23-0092.jpg

Ταιριάζουν με όλα και κάνουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο αυτόματα πιο κομψό stylish. Είτε τις φορέσεις με ένα printed σύνολο είτε με ένα μονόχρωμο.

Παρακάτω βρήκαμε και επιλέξαμε τα καλύτερα σχέδια σε μαύρες μπότες από όλα τα αγαπημένα μας brands και σου δίνουμε πέντε επιλογές, που θα θέλεις σίγουρα να φορέσεις με τις mini φούστες και τα φορέματά σου. Get the inspo!

Editor's choices:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved