Η Ιφιγένεια Τζόλα στη «Γη της Ελιάς» μαζί με την αδερφή της και ανοιξιάτικη διάθεση

H Ιφιγένεια Τζόλα και η τηλεοπτική Ειρήνη από τη Γη της Ελιάς έδειξαν τις ομορφιές της Μάνης στην αδερφή της πρώτης, Ρενέ.

Η Ιφιγένεια Τζόλα, που αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε στον ρόλο της Βασιλικής στη Γη της Ελιάς, όταν δεν έχει γυρίσματα, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της είτε με τους συναδέλφους - και φίλους της πια - από τη σειρά του Mega, είτε με την οικογένειά της και πιο συγκεκριμένα με την αδερφή της τη Ρενέ, η οποία είναι αεροσυνοδός.

Με αφορμή το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας η Ιφιγένεια Τζόλα αποφάσισε να δείξει στην αδερφή της τις ομορφιές της Μάνης (την βασική τοποθεσία που γίνονται τα και μάλιστα είχε μαζί της και την Ζωή Γεράζη, την τηλεοπτική Ειρήνη, με την οποία κάνουν πολύ παρέα και εκτός της σειράς.

Η Ιφιγένεια Τζόλα μάλιστα έδωσε με το outfit της μάλιστα, μια ανοιξιάτικη πινελιά στις φωτογραφίες, αφού επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο πουλόβερ. Μην ξεχνάμε πως η 21η Μαρτίου είναι η μέρα που ξεκινάει και επίσημα η άνοιξη.

TZOLA.jpg

Βέβαια, μετά από αυτή την ανάπαυλα του 3ημέρου η νεαρή ηθοποιός, όπως είδαμε από το προφίλ της στο Instagram, επέστρεψε και πάλι στα γυρίσματα, αφού στη Γη της Ελιάς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

ifigenia_tzola_1711012954_3328540387143008085_1422084836.jpg

Η σχέση Ιφιγένειας και Ρενέ Τζόλα

Πέραν του ότι μοιάζουν πολύ εξωτερικά οι αδερφές Τζόλα, έχουν και μια πολύ δεμένη σχέση, όπως έχουμε καταλάβει. Μπορεί λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων να μην βρίσκονται πολύ συχνά μαζί, όμως με την πρώτη ευκαιρία θα βρεθεί η μία δίπλα στην άλλη, θα βγουν βόλτες ή θα κάνουν ταξίδια ζωής, όπως αυτό που έκαναν τα Χριστούγεννα στην Αφρική.

https://www.instagram.com/p/C1WcegWsGU3/

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ιφιγένεια Τζόλα έχει αναφερθεί στην αδερφή της δηλώνοντας: «Έχω μία μεγαλύτερη αδελφή, τη Ρενέ, με την οποία είμαστε πολύ κοντά. Είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη, αεροσυνοδός και το στήριγμά μου σε κάθε δυσκολία. Ό,τι και να κάνουμε θα είμαστε πάντα η μία δίπλα στην άλλη».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved