@ifigenia_tzola

Η Ιφιγένεια Τζόλα έκανε τον ωραιότερο κότσο για μια νυχτερινή/επίσημη έξοδο

Αυτό το χτένισμα θα σε κάνει να πεις goodbye στις bad hair days σου.

Η Ιφιγένεια Τζόλα για άλλη μία φορά αποτέλεσε έμπνευση με το χτένισμα που επίλεξε να ολοκληρώσει το look της, στο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση. Η νεαρή ηθοποιός από τη Γη της ελιάς, που παίζει τον ρόλο της Βασιλικής, έχει έναν από τους πιο ωραίους λογαριασμούς στο Instagram, με iconic φωτογραφίες να κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων. Τόσο το στυλ της Ιφιγένειας, όσο και τα beauty looks που επιλέγει κάθε φορά γίνονται αμέσως viral.

https://www.instagram.com/p/Cw5SfRTs7zj/

Το πιο κομψό και διαχρονικό χτένισμα

Αυτή τη φορά η Ιφιγένεια, επίλεξε να πιάσει τα μαλλιά της με ένα bun. Ο διακριτικός κότσος ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει, γιατί το φόρεμα που επίλεξε να φορέσει έδενε με τέτοιο τρόπο στο λαιμό που φαινόταν μόνο με μαζεμένα τα μαλλιά. Το χτένισμα της Ιφιγένειας, είναι κομψό, διαχρονικό και ταιριάζει και με casual και με formal outfit.

384197786_274074388826298_1582964298041814713_n.jpg

Τις μέρες που βαριέσαι να αφιερώσεις παραπάνω χρόνο στα μαλλιά σου, είναι η τέλεια επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Γίνεται, σε μόλις 2 λεπτά, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο θερμαντικό εργαλείο, ενώ είναι ιδανικό για να σε κάνει να πεις goodbye στις bad hair days σου. Ο κότσος της Ιφιγένειας Τζόλα, θυμίζει πολύ το sleek bun, μόνο που είναι ελαφρώς πιο ατημέλητος και χαλαρός. Αν έχεις αφέλειες ή φραντζάκια μπορείς να τα αφήσεις να πέφτουν διακριτικά μπροστά στο πρόσωπο και να δημιουργήσεις ένα πιο cute και ρομαντικό look.

Μην νομίζεις, ότι θα σε αφήναμε έτσι! Επειδή το χτένισμα της Ιφιγένειας μπορεί να σταθεί παντού, τα παρακάτω TikTok videos θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις όλα τα βήματα για να πετύχεις το πιο εύκολο και stylish look της σεζόν.

TikTok Videos:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved