MAD VMA 2022: Ο Rafael Kas και ο Σπύρος Νικολαΐδης απαντούν στην πιο δύσκολη ερώτηση του TeenQueen

Τα hot αγόρια από τη σειρά του MEGA «η Γη της ελιάς» αποκαλύπτουν το πιο τρελό σχόλιο που έχουν ακούσει από fans τους.

Το πιο ξέφρενο και pop event της χρονιάς είναι πια μια από τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές συνήθειες. Ειδικά φέτος, η ανυπομονησία για τα «Mad Video Music Awards 2022» από τη ΔΕΗ ήταν τεράστια, αφού τα προηγούμενα 2 χρόνια ο κορονοϊός μας τα είχε χαλάσει λιγάκι!

Το βράδυ της Τετάρτης (23/6) τα μουσικά βραβεία πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do και όλοι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες ήταν εκεί. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι την 1η Ιουλίου που θα προβληθούν στην τηλεόραση τα MVMA, αφού εμείς θα σε βάλουμε από τώρα στο κλίμα!

Στο κόκκινο χαλί των «Mad Video Musi Awards 2022» βρέθηκαν μεταξύ άλλων και δύο αγαπημένοι ηθοποιοί από τη σειρά του MEGA «η Γη της ελιάς», ο Rafael Kas (κατά κόσμον Ραφαήλ Καρυωτάκης) που υποδύεται στη σειρά τον Λεωνίδα, και ο τηλεοπτικός «Δημήτρης», Σπύρος Νικολαΐδης, μιλώντας αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του TeenQueen!

https://www.instagram.com/p/CfHVSzisxVD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

MAD VMAs 2022: Λίγο πριν τα φετινά βραβεία θυμόμαστε τα καλύτερα hair looks στο κόκκινο χαλί

Και οι δύο ήταν πολύ κεφάτοι και δεν σταμάτησαν να μιλούν και να φωτογραφίζονται με fans που τους το ζητούσαν.

nikolaidis gi tis elias

Rafael Kas

Ο αγαπημένος TikToker Rafael Kas δεν θα μπορούσε να λείπει από τα μουσικά βραβεία, αφού ήταν υποψήφιος για την κατηγορία «Viral Hero». Πριν ακόμη ξεκινήσει η βραδιά, ο Ραφαήλ αποκάλυψε ποιο είναι το πιο αστείο και τρελό μήνυμα που του έχουν στείλει στα social media. Τι απάντησε;

«Το πιο τρελό πράγμα που μου έχουν πει στα social media είναι ότι θέλουν να με παντρευτούν και να κάνουν τα παιδιά μου», είπε ο ηθοποιός.

Σπύρος Νικολαΐδης

Ο Σπύρος Νικολαΐδης ήταν κι αυτός εκεί και μοιράστηκε με τις αναγνώστριες του TeenQueen το πιο ακραίο πράγμα που του έχει συμβεί στον δρόμο από θαυμάστριές του.



«Το πιο τρελό που μου έχουν πει ήταν δύο κυρίες και με το που με είδαν μου λένε: "Καλά, από κοντά να σε βάλω κάτω εσένα... Είσαι πολύ πιο ωραίος», αποκάλυψε γελώντας ο ηθοποιός.

Πηγή φωτογραφιών: @rafaelkas_ @iamnikolais

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Rafael Kas είναι ο «βασιλιάς» του TikTok - Ακόμα να τον ανακαλύψεις;

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ από τη Γη της Ελιάς στο TeenQueen.gr: «Με γοήτευε η τηλεόραση αλλά τη φοβόμουν»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved