Μακάρι όλοι να ήταν τόσο cool και με κατανόηση όσο το αγόρι της Αντιγόνης Νεοφύτου

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, η Μαρίνα από τη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», είναι πολύ καλά στα προσωπικά της και διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο γενικότερα στη ζωή της!

Η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι ηθοποιός και την ξέρεις μέσα από τη γνωστή σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς» όπου πρωταγωνιστεί και υποδύεται τη Μαρίνα! Η Αντιγόνη φιλοξενήθηκε στις 12/7 στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night Out» στο Mega και αποκάλυψε πολλά.

Αναφέρθηκε στον Β’ κύκλο της σειράς, στον ρόλο αλλά και…στα προσωπικά της. Και ναι, είναι γεγονός! Η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι full in love και μας το αποκάλυψε στη συνέντευξή της.

Τα χρυσά κοσμήματα είναι trend και η Αντιγόνη Νεοφύτου τα φοράει με τον πιο stylish τρόπο

Η Αντιγόνη Νεοφύτου δηλώνει ερωτευμένη

Πιο συγκεκριμένα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τη ρώτησε εάν ο σύντροφός της είναι υποστηρικτικός μαζί της στα επαγγελματικά της και η Αντιγόνη απάντησε: «Πολύ, είναι και του χώρου οπότε…», αποκαλύπτοντας έτσι ότι είναι σε σχέση αυτό το διάστημα.

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές ο αγαπημένος της, η 24χρονη ηθοποιός ανέφερε: «Είναι πολύ πιο cool, από όσο είμαι εγώ! Τα κατανοεί πλήρως». Πόσο καιρό, όμως, είναι μαζί το ζευγάρι; «Κοντά 3 χρόνια», απάντησε η Αντιγόνη σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη.



Όσο για τον Β’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η Αντιγόνη Νεοφύτου δεν μπορούσε να μας αποκαλύψει πολλά! Ωστόσο, τόνισε για τον ρόλο της «Μαρίνας» που υποδύεται: «Κατ' αρχάς η Μαρίνα με τον Ισίδωρο γίνονται φιλαράκια! Θα φτιάξουν πολύ οι σχέσεις τους. Θα αποδεχτεί τη σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο 100%. Φεύγουν τα ταμπού ότι τον θέλει για τα λεφτά του».

https://www.instagram.com/p/Cf17wy0I_Ux/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μέχρι τώρα, έχουμε γυρίσει περίπου 20 επεισόδια του δεύτερου κύκλου».

Της αρέσει να είναι sexy αλλά είναι αγοροκόριτσο

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ρώτησε την ηθοποιό επίσης πώς αντιμετωπίζουν οι γυναίκες το 2022, στα social media, μια όμορφη και sexy γυναίκα με την Αντιγόνη να απαντά: «Εμένα με αγάπη… Εμ, αλλά είμαι και αγοροκόριτσο οπότε μ' αρέσει να είμαι sexy, αλλά είμαι και αγοροκόριτσο δηλαδή είναι ένας συνδυασμός»!



Για το ξεκίνημα της καριέρας της στον χώρο της υποκριτικής, η Αντιγόνη Νεοφύτου σε συνέντευξή της στο Teen Queen, έχει αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η πρώτη μου επαφή με την υποκριτική ήταν στη σειρά «8 λέξεις». Είχα δει ότι ο Αντρέας Γεωργίου έκανε casting τότε για τη σειρά και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Πήγα και τελικά προέκυψε η guest εμφάνισή μου στη σειρά. Μετέπειτα, δούλεψα για ένα διάστημα σε ένα γραφείο για να βγάζω τα προς το ζην. Ενώ είχα μια πρόταση να πάω στην Ιταλία για χορό, ξαφνικά μου τηλεφώνησε ο Αντρέας Γεωργίου – θυμάμαι ακόμη και την ημέρα που με πήρε - και είπε ότι με ήθελε για τον ρόλο της Μαρίνας. «Τη Δευτέρα ξεκινάμε γύρισμα», μου είπε. Μου ήρθε ξαφνικό. Μέσα σε 10 λεπτά είχαμε συμφωνήσει. Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος ο Αντρέας και τον ευχαριστώ που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιγόνη Νεοφύτου: «Με έχουν χαρακτηρίσει ως… Τσακ Νόρις για τον ρόλο μου και γέλασα πολύ»

Η Deva Cassel περπάτησε στο catwalk των D&G κι έκανε τη Monica Bellucci την πιο περήφανη μαμά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved