Για χάρη σας θα δούμε και τηλεόραση! Τα hot αγόρια της φετινής σεζόν

Οι σειρές «Σασμός», «η Γη της Ελιάς» και «Τα καλύτερά μας χρόνια» και τα… αγόρια τους θα μας κάνουν να χάσουμε τον ύπνο μας.

Η φετινή τηλεοπτική πραγματικότητα είναι πλούσια! Τα κανάλια -μετά από αρκετά χρόνια- είναι γεμάτα με νέες και ενδιαφέρουσες σειρές, αλλά και με… νέα πρόσωπα.

Ειδικότερα, οι σειρές «Σασμός», «η Γη της Ελιάς» και «Τα καλύτερά μας χρόνια» μάς έχουν καθηλώσει… όχι μόνο για την πλοκή τους αλλά και για τους ωραίους νέους που πρωταγωνιστούν σε αυτές.

Οι 3 πιο hot αυτήν τη στιγμή είναι ο Γιώργος Αμούτζας, ο Liam Ireland και ο Δημήτρης Καπουράνης.

Ιφιγένεια Τζόλα: Όσα πρέπει να μάθεις για την ηθοποιό της νέας σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς»

Ο Γιώργος Αμούτζας του «Σασμού»

Ο Γιώργος Αμούτζας πρωταγωνιστεί στον Σασμό, όπου και υποδύεται τον Νικηφόρο, τον μοναχογιό του Στεφανή και της Βασιλικής.

Είναι ένα παιδί 18 ετών, που αγαπά την οικογένειά του, τον καλύτερό του φίλο, Μανώλη, ενώ είναι και ευαίσθητος.

Ποιος είναι, όμως, στην πραγματικότητα ο Γιώργος;

https://www.instagram.com/p/CTwxueXISvW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Αμούτζας είναι 24 ετών, μεγάλωσε σε μια οικογένεια στην οποία όλοι είχαν μια ενασχόληση με το θέατρο, ενώ ήδη έχει κάνει σπουδαία βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Τον έχουμε δει στο παρελθόν στη σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», αλλά και στο «Κόκκινο Ποτάμι».



Ο Γιώργος Αμούτζας λατρεύει την οδήγηση κι εμείς… χαιρόμαστε να τον βλέπουμε κάθε βράδυ, από Δευτέρα ως Πέμπτη, στις 21.00 στον ALPHA.

Ο Liam Ireland της «Γης της Ελιάς»

Υποδύεται τον Στέφανο Καπερνάρο στη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς». Ο Στέφανος είναι γεωπόνος και λατρεύει τις ελιές του, όπως επίσης έχει τρελό έρωτα με τη Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου).

Ποιος είναι, όμως, στην πραγματικότητα ο Liam;

https://www.instagram.com/p/CTt2EEzoUKX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Liam είναι 24 ετών, γεννήθηκε στο Ρέθυμνο από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Άγγλο. Σε πολύ μικρή ηλικία έχασε τον μπαμπά του από καρκίνο και στα 6 του έφυγε από την Αγγλία όπου ζούσε με τη μητέρα του και επέστρεψαν μαζί στην Ελλάδα.



Ένα μάθημα υποκριτικής στο σχολείο στάθηκε η αφορμή για να γυρίσει στην Αγγλία, όπου φοίτησε στη δραματική σχολή του IC Theater στο Brighton, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε σε παραστάσεις και ταινίες.

Ο Δημήτρης Καπουράνης από τη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια»

Υποδύεται τον Αντώνη Αντωνόπουλο στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια». Είναι ο τηλεοπτικός γιος του Μελέτη Ηλία και της Κατερίνας Παπουτσάκη και ένας νέος που τον βλέπουμε στη σειρά να αντιδρά και να εξεγείρεται στο κοινωνικό κατεστημένο.

https://www.instagram.com/p/CMFA3DlAYbK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στην πραγματικότητα ο Δημήτρης έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο της Κρήτης, ενώ- όπως έχει πει σε συνέντευξή του- του πήρε πολύ καιρό να αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved