H Σάντυ Χατζηϊωάννου φόρεσε τα cozy slippers που βλέπεις τώρα παντού στο TikTok

Είναι η μεγαλύτερη τάση που θες να υιοθετήσεις.

Κάθε εποχή έχει και τα κολλήματά της, ειδικά όταν μιλάμε για μόδα. Και πιο συγκεκριμένα για παπούτσια, που είναι η αδυναμία κάθε κοριτσιού. Να πούμε ότι τώρα που μπήκε ο χειμώνας έχουμε διάθεση για κάτι πιο cozy, πιο όμορφο, πιο γιορτινό. Και το Tik Tok μας έχει δώσει μέχρι στιγμής τo καλύτερο inspo με ένα ζευγάρι παπούτσια που σίγουρα βλέπεις παντού.

Μιλάμε για τα slippers του brand Ugg, του πιο αγαπημένου μας ugly shoe τις τελευταίες σεζόν. Να σε ενημερώσω ότι τα Uggs και πιο συγκεκριμένα τα μποτάκια της εταιρίας ήταν μεγάλη τάση και τη δεκαετία του 2000.

Σήμερα ωστόσο έχει κυριαρχήσει και ένα ζευγάρι λίγο πιο πρωτότυπο, λίγο πιο stylish από τα υπόλοιπα. Και είναι τα slippers της συγκεκριμένης εταιρίας, επενδυμένα με γούνα, στο χαρακτηριστικό suede δέρμα της εταιρίας. Ένα από τα δικά μας αγαπημένα style icons, η Σάντυ Χατζηϊωάννου, υιοθέτησε το trend και συνδύασε το δικό της ζευγάρι με τζιν και φούτερ σε ένα χαλαρό home look.

Τι μπουφάν να βάλω σήμερα; Τα 4 hot πανωφόρια του φθινοπώρου

Δυστυχώς το χρώμα που διάλεξε η Σάντυ είναι sold out, αλλά υπάρχει η κλασική camel εκδοχή τους. Είναι άνετα, στυλάτα και μπορείς να τα συνδυάσεις με χοντρές κάλτσες και φούστα.

Get the inspo!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved