Τι μπουφάν να βάλω σήμερα; Τα 4 hot πανωφόρια του φθινοπώρου

Ένα για κάθε μία εβδομάδα του Οκτώβρη.

Τώρα πια μπορούμε να πούμε και επίσημα ότι μπήκε το φθινόπωρο. Γιατί μπορεί ο Οκτώβρης να είναι ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου, αλλά στη χώρα μας τώρα έχουμε αρχίσει και νιώθουμε την ψύχρα. Το πρωί, όταν πάμε στο σχολείο ή τη σχολή μας αν είσαι φοιτήτρια, αλλά και το βραδάκι που θα βγούμε με τις κολλητές για καφέ.

https://www.instagram.com/p/Cxi_GQUN9C9/

Οπότε κάπου εδώ μπαίνει και το ζήτημα του τι μπουφάν μπορούμε να φορέσουμε. Δεν μιλάμε για bomber jackets και παλτό ακόμη, μιας και είναι υπερβολικά χειμερινά, αλλά για τα λεγόμενα μεταβατικά πανωφόρια, που σίγουρα είναι πολύ πιο cool, γιατί μας επιτρέπουν να δείχνουμε τα σύνολά μας. Και οι τάσεις της σεζόν έχουν πολλές επιλογές γαι εμάς.

https://www.instagram.com/p/CsFs43HOAZd/

Εκτός από τα summer items που είχες μαζί σου και στις διακοπές για τα βράδια με ψύχρα, υπάρχουν και κάποια ξεκάθαρα φθινοπωρινά jackets, που σίγουρα βλέπεις παντού στο Tik Tok. Ξεκινάμε από το κλασικό σoυ δερμάτινο, το οποίο και πρέπει σίγουρα να κατεβάσεις από το πατάρι άμεσα, και φθάνουμε μέχρι τις cozy πλεκτές ζακέτες σου, που θα απογειώσουν τα preppy σύνολά σου.

Η Selena Gomez φόρεσε το underwear as outwear trend στο Παρίσι

Ακολουθούν τα 4 πανωφόρια:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved