Photo Credit: Gianluca Palma/launchmetrics.com/spotlight

Belt bag: Η τσάντα μπανάνα επιστρέφει και έχουμε τις 5 top επιλογές της αγοράς

Η πιο βολική τσάντα της σεζόν.

Όταν γυρνάμε στην πόλη και μπαίνουμε και πάλι στη ρουτίνα μας, αφήνουμε τις mini bags του καλοκαιριού και πιάνουμε τα σακίδια και τις μεγάλες, tote bags. Γιατί έχουμε εγγραφές και φροντιστήρια, καινούργια βιβλία και όλα τα σχετικά για να κουβαλήσουμε μαζί μας, οπότε οι βραδινές 00s τσάντες που είχαμε μαζί μας το καλοκαίρι στις εξόδους με την παρέα, μάλλον δεν είναι και η πιο κατάλληλη επιλογή.

belt_bag-(3).jpg

Από την άλλη δεν μπορούμε διαρκώς να κυκλοφορούμε και με σακίδια. Αν ρίξεις μια ματιά στο feed σου στο Tik Tok θα δεις ότι όλες οι αγαπημένες σου creators έχουν υιοθετήσεις μια μικρή, βολική τσάντα, που μπορείς να τη μεταφέρεις παντού και έχει αρκετό χώρο για όλα τα απαραίτητα. Μιλάμε για τη belt bag ή αλλιώς την τσάντα μπανάνα, όπως την ξέρουν οι περισσότεροι.

Όλοι οι τρόποι να συνδυάσεις τα Birkenstocks και το φθινόπωρο

belt_bag-(2).jpg

Μπορεί να λέγεται belt bag, αλλά φυσικά και δεν φοριέται μόνο σαν ζώνη γύρω από τη μέση μας. Ο πιο stylish και επίκαιρος τρόπος να τη φορέσεις είναι περνώντας την χιαστί στον ώμο σου, ώστε να έρθει μπροστά στο στήθος σου. Σε αθλητικό στυλ ή σε λίγο πιο casual μία τσάντα μπανάνα είναι το καλύτερο αξεσουάρ για να φορεθεί όχι μόνο με τζιν παντελόνι και athleisure looks, αλλά και με φορέματα και άλλα λίγο πιο fancy σύνολα, όπως αυτά που βλέπεις στις παραπάνω φωτογραφίες.

8 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το baggy τζιν παντελόνι σου

Τα bust buys σου:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved