Η Emma Chamberlain μας βάζει σε back to school mood με τα καλύτερα preppy looks του φθινοπώρου

Η επιστροφή στην πόλη και το σχολείο είναι πραγματικότητα. Ας την κάνουμε πιο stylish.

Καλό μήνα θα ευχηθούμε και καλή επιστροφή. Στην πόλη, την κανονική ροή των υποχρεώσεων και το σχολείο φυσικά. Μπορεί τα μαθήματα να μην αρχίσαν ακόμη, αλλά σίγορα όλοι γυρίσαμε στην πόλη, οπότε μπήκαμε σε back to school διάθεση. Το αίσθημα ότι ξεκινάει ακόμη μία σχολική χρονιά είναι σίγουρα από τις χειρότερες, αλλά μπορούμε να το αλλάξουμε και να το κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέρον και fun με τα ρούχα μας.

Η Taylor Swift φόρεσε την πιο ιδιαίτερη τζιν φούστα -Και είναι super mini!

https://www.instagram.com/p/CuH3AtZooat/

Back to school style με την Emma Chamberlain.

To back to school style έχει ταυτιστεί με το preppy look και είναι απόλυτα φυσικό. Τώρα τελευταία όμως που η preppy αισθητική έχει γίνει τάση έχουμε πολλές επιλογές να χτίσουμε super stylish σύνολα που να μοιάζουν με κανονική στολή σχολείου. Η Emma Chamberlain, η αγαπημένη μας fashion influencer, έκανε μια σειρά από φθινοπωρινά looks που θα λατρέψεις.

emmachamberlain-(5).jpg

Πλισέ mini φύστες, loafers, κάλτσες μέχρι το γόνατο, πουκάμισα, γιακάδες και πουλόβερ δεμένα στους ώμους είναι μόνο κάποια από τα συστατικά των outfits που θα δεις στην παρακάτω gallery για να πάρεις έμπνευση. Ανάμεσα στα αυστηρά items θα διακρίνεις και πολλά Y2K στοιχεία που δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Κάτι σαν την Cher στο Clueless, την cult σειρά των 90s.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved