Η Taylor Swift φόρεσε την πιο ιδιαίτερη τζιν φούστα -Και είναι super mini!

Το καλοκαιρινό look της Taylor μας δίνει έμπνευση. 

Η Taylor Swift έχει ξεκινήσει φέτος μία από τις πιο φαντασμαγορικές περιοδίες στον κόσμο με τα πλάνα από τα shows της να κάνουν το γύρω του κόσμου. Τα κοστούμια της είναι πιο λαμπερά από ποτέ και καθώς η super star της αμερικάνικης pop σκηνής χορεύει τα αναδεικνύει στο έπαρκο. Αλλά εκτός από τις on stage εμφανίσεις της, έχουμε και τις off stage. Δηλαδή τα everyday looks που κάνει η Taylor στην προσωπική της ζωή.

Λατρεύεις το στυλ της Hailey Bieber; Δημιουργούμε 3 looks της με ρούχα από τη ντουλάπα μας

https://www.instagram.com/reel/CuDpddxrcgW/

Το look με τζιν φούστα που λατρέψαμε.

Η Taylor βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και έκανε το απόλυτο καλοκαιρινό σύνολο με τζιν φούστα. Πιο συγκεκριμένα φόρεσε μία mini denim skirt και ένα λευκό πουκάμισο σε ροματνικό στυλ, με puffy μανίκια και λεπτομέρειες από κιπούρ δαντέλα. Από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι brogues σε ανοιχτό μπεζ χρώμα, σχεδόν ταμπά, με τρακτερωτό μαύρο πάτο. Η μικρή πλεκτή τσάντα της με τις ξύλινες λεπτομέρειες έκανε το look ακόμη πιο retro.

https://www.instagram.com/p/CuDpQI8suTA/

Αλλά ήταν η φούστα της που πραγματικά ξεχώρισε, γιατί η Taylor δεν έβαλε μια απλή, ίσια φούστα σε denim ύφασμα, αλλά διάλεξε τη φούστα σε στυλ φάκελο. Αυτή τη φούστα δηλαδή που δένει μπροστά με ένα extra κομμάτι. Είναι πιο πρωτότυπη, πιο fashionable και πολύ πιο stylish για το καλοκαίρι μας.

Τα looks από τις συναυλίες της Taylor Swift που ξεχωρίσαμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved