Τα τέσσερα πιο stylish head pieces του φθινοπώρου δεν είναι μόνο καπέλα

Η σεζόν  άλλαξε, η τάση με τα καπέλα επιμένει. 

Tώρα που μπήκαμε στο Νοέμβριο και ο καιρός άρχισε να θυμίζει όλο και πιο πολύ φθινόπωρο, άρχισε και η πρώτη ψύχρα τα βράδια. Αυτόματα, λοιπόν, έχουμε και εμείς την ευκαιρία να φορέσουμε τα αγαπημένα μας fall αξεσουάρ, με κυρίαρχα τα καπέλα. Οι περισσότεροι ήμασταν με ένα καπέλο καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού εκτός από άκρως απαραίτητο για την περίοδο του καύσωνα, ήταν και μεγάλη τάση.

https://www.instagram.com/p/Cy_Rdbphp9x/

Αυτή η τάση συνεχίζεται και μέσα στο φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα που περιμένουμε, με όλες τις αγαπημένες μας fashion influencers από την κεντρική Ευρώπη να μας δίνουν εδώ και μήνες το inspo. Η Sofia Coelho είναι μία από τις αγαπημένες μας (by the way αν δεν την ακολουθείς κάνε τώρα follow), και έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα καπέλα και τα head pieces. Γιατί εκτός από τα καπέλα φέτος θα φορέσουμε και πολλά ενδιαφέροντα head pieces.

Τρία διαφορετικά φθινοπωρινά looks με φούστα -Mini, midi και maxi!

https://www.instagram.com/p/Cy24o3ENZAR/

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα τέσσερα επικρατέστερα καπέλα, που θα απογειώσουν το coolness στις καθημερινές, casual εμφανίσεις μας. Ρίξε μια ματιά στην gallery και συγκράτησε το τελευταίο item που θα σου προτείνουμε. Με έμπνευση από τα 00s είναι μια άνετη yet stylish επιλογή ιδανική για το φθινόπωρο! Λίγο πριν βάλουμε τα μάλλινα σκουφάκια μας.

Τα 4 head pieces που θα φοράμε στο repeat:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved