Επιτέλους! Η Disney+ έρχεται στην Ελλάδα - Από πότε θα μπορείς να βλέπεις σειρές και ταινίες

H streaming υπηρεσία της The Walt Disney Company, έρχεται και επίσημα στη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι.

Το Disney+, η streaming υπηρεσία της «The Walt Disney Company», έρχεται και επίσημα στην Ελλάδα καθώς επιβεβαίωσε την επίσημη έναρξη λειτουργίας της σε 42 χώρες και 11 νέες περιοχές φέτος. Οι χώρες που θα απολαμβάνουν το premium περιέχομενο από το ερχόμενο καλοκαίρι είναι οι: Ελλάδα, Νότια Αφρική, Τουρκία, Πολωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

To Disney Plus περιλαμβάνει και τις παραγωγές άλλων σημαντικών studio που έχουν αγοραστεί απ’ αυτή, ανάμεσά τους η Lucas Flims που βγάζει τις ταινίες και τις σειρές του «Star Wars».

sexy tainies

Ώρα για cocooning με τις κολλητές! 5 super duper ταινίες για να «σαπίσετε» παρέα στον καναπέ

Το Disney+ έρχεται φέτος στην Ελλάδα - Τι να αναμένουμε

https://www.instagram.com/p/CY61Qnxsb57

Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για ταινίες και σειρές Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. Το Disney Plus αναμένεται να έρθει στη χώρα μας σε τιμή άκρως δελεαστική (που δεν θα σε βγάλει εκτός budget) καθώς το φουλ πακέτο με όλες τις ταινίες και τις σειρές αναμένεται να κοστίζει μόλις 8,99 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/CZKmpFgLgsc

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της υπηρεσίας είναι πως προσφέρει streaming χωρίς διαφημίσεις (σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες), μαζί με έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο αποκλειστικού, πρωτότυπου περιεχομένου, που περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ και περιεχόμενο μικρού μήκους.

Την ίδια ώρα σου παρέχει τις νεότερες κυκλοφορίες των The Walt Disney Studios μαζί με το πρόσφατο περιεχόμενο των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures. Αν είσαι φαν των «Simpsons», φτιάξε ποπ κορν και λάβε θέση στον καναπέ! Φέτος θα τους απολαύσουμε στις οθόνες μας.

https://www.instagram.com/p/CYrtKxavFfW

Πηγή κεντρικής: @ymsnh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved