Ώρα για cocooning με τις κολλητές! 5 super duper ταινίες για να «σαπίσετε» παρέα στον καναπέ

Girls night in, σήμερα!

Θέλεις το Σαββατοκύριακό σου να είναι σέξι χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από το κρεβάτι/καναπέ; Τότε κάλεσε τις κολλητές σου, και επίλεξε μία από τις 5 ταινίες που σου προτείνω παρακάτω. Κάποιες είναι classics, ενώ άλλες κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Όπως και να έχει, η θερμοκρασία του δωματίου θα ανέβει πολύ οπότε άνοιξε τα παράθυρα!

https://www.instagram.com/p/9T4tEpFRUq

Ghosts of Girlfriends Past / Τα Φαντάσματα των Πρώην

Ο Connor (Matthew McConaughey) αγαπά την ελευθερία, τη διασκέδαση και τις γυναίκες. Ο αδερφός του είναι πιο ρομαντικός και ετοιμάζεται να παντρευτεί. Στόχος του Connor; Να καταστρέψει τον γάμο. Ωστόσο, καταλήγει να στοιχειώνεται από τα φαντάσματα των πρώην του που του δίνουν ένα σκληρό μάθημα.

cocooning_xmas.jpg

Μετά τα τραπέζια έχει... cocooning - Πώς θα περάσεις τέλεια στο σπίτι με τις φίλες σου!


Runaway Bride / Η Νύφη το ΄Σκασε

Ο δημοσιογράφος Άικ Γκράχαμ προτίθεται να γράψει ένα άρθρο για την Μάγκι, μια νεαρή κοπέλα που έχει τη συνήθεια να «στήνει» τους υποψήφιους συζύγους της στην εκκλησία. Η ιστορία δημοσιεύεται, η έκπληκτη Μάγκι τη διαβάζει, κι εξοργισμένη στέλνει ένα γράμμα στον αρχισυντάκτη, ο οποίος απολύεται. Ο Άικ εντοπίζει στη συνέχεια την Μάγκι, προκειμένου ν` αποδείξει σε όλους ότι δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να παρατάει τους γαμπρούς της.


Bad Teacher / Άτακτη καθηγήτρια

Η Ελίζαμπεθ Χάλσεϊ είναι μια αμελής, τεμπέλα και αθυρόστομη καθηγήτρια γυμνασίου. Πολύ σύντομα πρόκειται να τα παρατήσει όλα, για να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της. Όταν όμως εκείνος την παρατήσει, βάζει στο μάτι έναν νεαρό, πλούσιο συνάδελφό της, αλλά έχει να αντιμετωπίσει ισχυρό και αθέμιτο συναγωνισμό.


American Pie

Δεν γίνεται να μη γελάσεις με αυτούς τους τέσσερις τελειόφοιτους που προσπαθούν απεγνωσμένα να χάσουν την παρθενιά τους μέχρι τον χορό των τελειόφοιτων.


Magic Mike

Για να δεις αυτήν την ταινία, αρκεί να σου πούμε πως πρωταγωνιστής είναι ο Channing Tatum και πως αποφασίζει να γίνει στρίπερ! Enjoy.


Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @magicmikemovie

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 συναρπαστικά facts από τα παρασκήνια των αγαπημένων μας Χριστουγεννιάτικων ταινιών

Οι 10 καλύτερες εφηβικές ταινίες όλων των εποχών - Χουχούλιασε και απόλαυσέ τες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved