Οι Live-streaming συναυλίες από τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες που μπορείς να δεις από το σπίτι

Αφού δεν γίνονται συναυλίες, τα lives στα social media έχουν την τιμητική τους.

Οι καλλιτέχνες έχουν διακόψει τις περιοδείες τους, έχουν ακυρώσει τις συναυλίες τους μέχρι νεωτέρα και μένουν σπίτι. Όπως καταλαβαίνεις αυτό για έναν καλλιτέχνη είναι επίπονο και το μόνο σίγουρο είναι ότι ανυπομονούν να ανέβουν στην σκηνή όσο ανυπομονείς και εσύ να τους ακούσεις Live.

Το βασικότερο όλης της υπόθεσης όμως είναι ένα. Δεν το βάζουν κάτω. Με την βοήθεια της τεχνολογίας ακολουθούν τα δεδομένα της εποχής και φέρνουν κυριολεκτικά την συναυλία σπίτι τους.



Πολλοί καλλιτέχνες λοιπόν αναλαμβάνουν δράση. Είτε δημοσιεύοντας ένα video στα social media, είτε κάνοντας κάποιο IG Llive, μας δίνουν την δυνατότητα να τους δούμε και να τους ακούσουμε που υπό άλλες συνθήκες δε θα μπορούσαμε.

Μέσα σε αυτούς τους καλλιτέχνες βρίσκεται και η Miley Cyrus. Μπορείς να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα «Bright Minded » στο προσωπικό κανάλι της στο YouTube και στο Ιnstagram. Εκεί θα δεις αγαπημένους σου καλλιτέχνες να έρχονται κοντά, και να αναλύουν τους προβληματισμούς τους.




Επίσης η Billie Eilish και ο Fineas έρχονται στις οθόνες μας με αντίστοιχες μουσικές όμως εμφανίσεις. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι το The Grammy Museum δημοσιεύει υλικό και ναι, μπορείς να δεις τα Live videos που ετοιμάζουν.

Το αμέσως επόμενο highlight των Lives είναι εκείνο της Camila Cabello και του Shawn Mendes για χάρη του «Together, At Home: WHO-Global Citizen Solidarity Sessions.».



Live videos πραγματοποιούν πολλοί ακόμη καλλιτέχνες μερικοί εκ των οποίων και ο Niall Horan. O John Legend, o Chris Martin και η Maria Carey.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved