Ξέχνα το πουά φόρεμα! H Minnie Mouse έχει νέο κοστούμι με υπογραφή... διάσημου Οίκου Μόδας

Το πιο αγαπημένο cartoon αφήνει για λίγο στην άκρη το πουά φόρεμά της με αφορμή την 30η επέτειο της Disneyland στο Παρίσι.

Η Minnie Mouse είναι αναμφίβολα ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα cartoons όλων των εποχών. Η θρυλική ποντικίνα, αφήνει για λίγο στην άκρη το κλασικό κόκκινο polka dot (πουά) φόρεμά της για να φορέσει παντελόνι. Ναι, καλά διάβασες! Η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney, δημιούργησε το νέο outfit της Minnie Mouse σε μπλε απόχρωση.

H Βρετανίδα σχεδιάστρια σχεδίασε ένα σκούρο μπλε κοστούμι, το πρώτο που φοράει η Minnie στα χρονικά, το οποίο διαθέτει πουά λεπτομέρειες. Το νέο ιδιαίτερο look της Minnie Μοuse δημιουργήθηκε με αφορμή την 30η επέτειο της Disneyland στο Παρίσι που θα γιορταστεί στις 6 Μαρτίου 2022, μαζί άλλα κοστούμια που φορούν αγαπημένοι ήρωες της Disney, όπως ο Mickey Mouse.

disney cartoon 2

Disney Cartoon Theories: Οι θεωρίες που «γκρέμισαν» τα παιδικά μας χρόνια

H Stella McCartney σχεδίασε το νέο κοστούμι της Minnie Mouse

https://www.instagram.com/p/CZOALIZvVHj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η Stella McCartney σχεδίασε το πρώτο κοστούμι της Minnie Mouse και είναι υπέροχο», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της Disneyland στο Twitter. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η σχεδιάστρια ανέφερε: «Η Minnie έχει πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου. Έχουμε τις ίδιες αξίες. Αυτό που αγαπώ στη Minnie είναι ότι ενσαρκώνει τη χαρά, την αυτο-έκφραση, την αυθεντικότητα και αυτό εμπνέει ανθρώπους όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον έχει καταπληκτικό στιλ. Αυτή η νέα εκδοχή των χαρακτηριστικών polka dots της κάνει την Minnie Mouse ένα σύμβολο εξέλιξης για μια νέα γενιά. Θα το φοράει για να τιμήσει τον μήνα της Ιστορίας των Γυναικών τον Μάρτιο του 2022. Ανυπομονώ να δείτε το νέο look».

H συνεργασία της σχεδιάστριας με την Disney δεν σταματά εδώ αφού η McCartney σχεδίασε ένα Minnie Mouse t-shirt στα πλαίσια της φετινής Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας που θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 2022. Το μπλουζάκι θα είναι διάθεσιμο προς πώληση online, ενώ ο οίκος θα παρουσιάσει την άνοιξη μια limited συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από την ταινία «Fantasia»της Disney.

Πηγή κεντρικής: @disneylandparis



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved