Disney Cartoon Theories: Οι θεωρίες που «γκρέμισαν» τα παιδικά μας χρόνια

Πρέπει πάντως να παραδεχθείς ότι ένα point το έχουν αυτές οι θεωρίες.

Εντάξει λοιπόν, όχι πως θέλουμε να βεβηλώσουμε τις παιδικές σου αναμνήσεις αλλά ήρθε η ώρα να μάθεις κάποια πράγματα για τις αγαπημένες σου Disney ταινίες. Υπάρχουν μερικές θεωρίες που όχι μόνο μοιάζουν αληθινές, αλλά απορούμε πώς δεν έχουμε σκεφτεί τόσα χρόνια.

Ξέρουμε ότι οι ταινίες αυτές έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, σε έχουν στιγματίσει θετικά και σε έχουν κάνει τον άνθρωπο που είσαι σήμερα. Υπερβολή! Ναι, μπορεί να σου έχουν αφήσει ευχάριστες αναμνήσεις αλλά πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα που έως τώρα αγνοούσες.

Τι κι αν η φαντασία των παιδιών οργιάζει, οι θεωρίες που σου έχουμε παρακάτω σίγουρα δε σου είχαν περάσει από το μυαλό. Ναι, υπάρχουν κάποια facts που θα σε κουφάνουν και αναμφισβήτητα θα σε βάλουν σε σκέψεις!

Οι «Απίθανοι» βρίσκονται σε μια εναλλακτική γη. True or False;
Με την πρώτη ματιά, η Metroville μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη πόλη βγαλμένη από comic. Σύμφωνα πάντως με τον σκηνοθέτη Brad Bird, αυτός δεν είναι κάποιος μοντέρνος σύγχρονος κόσμος, αλλά μια τεχνολογία προηγμένης δεκαετίας, της δεκαετίας του 1960. Αυτό θα εξηγούσε πολλά και κυρίως τα σχέδια του Edna Mode, μαζί με ένα συνδυασμό ρετρό τεχνολογίας.

via GIPHY

Η Bella είναι πρόγονος της... Jane;
Αυτή η θεωρία μπορεί να μην επιβεβαιώνεται απόλυτα, αλλά τα οπτικά στοιχεία τόσο εντός όσο και εκτός της ταινίας είναι όλα εκεί. Υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ της Jane Porter και της Belle, κυρίως ένα σετ τσαγιού που μοιάζει οικείο και χωρίς αμφιβολία μεταβιβάστηκε ως... οικογενειακό κειμήλιο. Αλλά αν αυτό δεν σου αρκεί, σκέψου ότι μοιράζονται το ίδιο... σχέδιο, και τον ίδιο animator που τους έφερε στη ζωή.

via GIPHY

Το τζίνι τελικά ήταν... έμπορος.
Κι όμως ακούγεται ότι ο Robin Williams έπαιξε τόσο το Τζίνι όσο και έναν έμπορο, αλλά αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε 100%.

Σύμφωνα με το TheTalko η θεωρία αποδείχθηκε για πρώτη φορά από μια διαγραμμένη σκηνή που δείχνει ένα εναλλακτικό τέλος όπου ο έμπορος αποκαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα ως Τζίνι, λέγοντας την ιστορία για το πώς απέκτησε την ελευθερία του, αποδεικνύοντας ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.



Η Ariel και ο Ηρακλής είναι... ξαδέρφια!
Λοιπόν, τι κοινό έχουν μια κοκκινομάλλα γοργόνα με τον Ηρακλή; Απλή, «Ολυμπιακή» κληρονομιά.

Στην ελληνική μυθολογία, ο Τρίτων είναι ο γιος του Ποσειδώνα, όπου ο Ποσειδώνας είναι ο αδελφός του Δία. Σε μπερδέψαμε; Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, επιβεβαιώνεται ότι ο Ηρακλής και η Ariel είναι ξαδέρφια. Αυτό κάνει άραγε την Ariel θεά;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved