10 spooky ταινίες για να μπεις για τα καλά στο κλίμα του Halloween

Η πιο τρομακτική εορταστική περίοδος είναι εδώ και προετοιμαζόμαστε αναλόγως.

Σε ποιον δεν αρέσουν οι μεταμφιέσεις; Η όλη διαδικασία του να μετατραπείς στον αγαπημένο σου χαρακτήρα, ίσως και να κάνεις καμία φάρσα όσο βρίσκεσαι στα παπούτσια του, ομολογουμένως είναι ένα σενάριο που λίγο-πολύ θα σκεφτείς, ειδικά όταν έρχεται μία περίοδος όπως το Halloween.

Το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου σε πολλές πια χώρες του πλανήτη και περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες, όπως το «trick-or-treat» κατά το οποίο τα παιδιά μεταμφιέζονται και χτυπούν τις πόρτες των σπιτιών ζητώντας γλυκά, ή τις κολοκύθες που είναι σκαλισμένες με τρομακτικά πρόσωπα και στολίζουν τις εξώπορτες.

Έτοιμη για Halloween party; Ντύσου... σφουγγάρι μπάνιου σαν την Dakota Fanning

Πέρα από τις μεταμφιέσεις και τις διακοσμήσεις, ωστόσο, αγαπημένη συνήθεια της περιόδου είναι να βρίσκουμε τις πιο spooky ταινίες, να φωνάζουμε την παρέα στο σπίτι και να τρομάζουμε όλοι μαζί με τον πιο ατμοσφαιρικό τρόπο.

House On Haunted Hill Halloween GIF by Turner Classic Movies

Για την εν λόγω περίσταση, λοιπόν, κάναμε μία λίστα με ταινίες που σίγουρα θα απολαύσεις κι εσύ και η υπόλοιπη παρέα.

Scream (1996)

Πολύ κλασική επιλογή. Ένας δολοφόνος με τρομακτική μάσκα βάζει στόχο το κάθε του θύμα, την ώρα που, μάλιστα, μιλάει μαζί του στο τηλέφωνο για να το βασανίσει και ψυχολογικά πριν το σκοτώσει.

The Strangers (2008)

Τίποτα δεν μπορεί να πάει καλά όταν κλείνεις για διακοπές ένα σπίτι σε απομονωμένη τοποθεσία δίχως έναν άνθρωπο σε κοντινή απόσταση. Το ζευγάρι της ιστορίας μαθαίνει πολύ καλά το μάθημά του.

Hocus Pocus (1993)

Τρεις διαβολικές μάγισσες είχαν εκτελεστεί στο Salem τον 17ο αιώνα και δε σκοπεύουν να αφήσουν τους κατοίκους της περιοχής σε ησυχία επιστρέφοντας στη ζωή και τυραννώντας τους.

Poltergeist (1982)

Ένα σπίτι, μία οικογένεια και μία σειρά από μεταφυσικά περιστατικά που απειλούν τη ζωή τους. «(Αυτό) ξέρει τι σε τρομάζει», το μότο της ταινίας.

Halloween (1978)

Ο Michael Myers είναι ένας από τους πιο γνωστούς κινηματογραφικούς δολοφόνους. 15 χρόνια μετά τη δολοφονία της αδερφής του το βράδυ του Halloween, δραπετεύει από το ψυχιατρείο στο οποίο κρατείτο και επιστρέφει στην πόλη του Haddonfield για να σπείρει τον τρόμο.

Fear Street Trilogy (2021)

Τι θα έκανες αν κατά λάθος ανακάλυπτες ένα κακό που είναι υπεύθυνο για μία σειρά από μαρτυρικούς θανάτους που συνέβαιναν επί 300 χρόνια; Καλωσόρισες στο Shadyside!

I Know What You Did Last Summer (1997)

Μία ομάδα φίλων συνδέεται με ένα τραγικό δυστύχημα και ένας μανιακός stalker έχει σκοπό να τους σκοτώσει έναν – έναν.

It (2017)

Ο Pennywise είναι ένας κλόουν που πρόκειται να στοιχειώσει τα όνειρά σου, αλλά, μέχρι να το κάνει, απαγάγει και «εξαφανίζει» τον Georgie και τα παιδιά στην πόλη Derry.

Us (2019)

Μία οικογένεια ξεκινάει για τις διακοπές της και καταλήγει να βρίσκει σωσίες τους που σίγουρα δε θέλουν το καλό τους και κανείς δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει για να καταλάβει τι συμβαίνει.

The Black Phone (2021)

Ένα 13χρονο αγόρι απαγάγεται από έναν δολοφόνο, ο οποίος τον κλειδώνει σε υπόγειο. Εκεί βρίσκει ένα τηλέφωνο απ’ όπου λαμβάνει κλήσεις από τα προηγούμενα θύματα του δολοφόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα οργανώσεις το τέλειο Halloween party με ό,τι έχεις στο σπίτι σου

Halloween season! Το eyeliner trick που θα κάνει spooky το μακιγιάζ σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved