Halloween season! Το eyeliner trick που θα κάνει spooky το μακιγιάζ σου

Ο πιο εύκολος τρόπος για να απογειώσεις κάθε σου look.

Το Halloween (υπενθυμίζω γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου) είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για τους λάτρεις του μακιγιάζ. Τι εννοώ; Θα σου εξηγήσω αμέσως! Τα θεματικά parties και ο εορτασμός του αποτελούν ευκαιρία για να δοκιμάσουμε πιο extreme και τολμηρά makeup looks.

Ένα eyeliner αρκεί για να μπεις σε Halloween mood

https://www.instagram.com/p/CUsyB2HvkeD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το eyeliner είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα μας καλλυντικά. Μας βοηθά να δημιουργήσουμε υπέροχα και trendy μακιγιάζ σε ελάχιστα λεπτά. Ένα νέο trend κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου και αποτελεί #inspo για τις ημέρες του Halloween.

6 make up trends που θα βλέπεις παντού τον χειμώνα - Super duper!



Ο λόγος για το #bateyeliner, δηλαδή το eyeliner που το σχέδιό του θυμίζει νυχτερίδα. Πολλά κορίτσια σε TikTok και Instagram το δοκίμασαν, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες. Το συγκεκριμένο look είναι ο καλύτερος (και σχετικά εύκολος) τρόπος για να αναβαθμίσεις το μακιγιάζ σου και να μπεις στο spooky πνεύμα των ημερών.

Είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί τελευταία και αν δεν με πιστεύεις ρίξε μια ματιά στο Instagram feed σου. Σύντομα θα δεις πως τα πιο in κορίτσια αλλά και αγαπημένοι celebrities θα το δοκιμάσουν, «κλέβοντας» την παράσταση.

https://www.instagram.com/p/B2mhLQCJ3J9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μη χάνεις όμως άλλο χρόνο. Κάνε κλικ στο βίντεο που ακολουθεί για να δεις βήμα βήμα πώς θα το πετύχεις.



Πηγή κεντρικής: @amie_erica

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να ανακαλύψεις μερικά από τα καλύτερα και πιο οικονομικά eyeliner που ξεχώρισα για εσένα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved