Πώς θα οργανώσεις το τέλειο Halloween party με ό,τι έχεις στο σπίτι σου

Το Halloween φτάνει σύντομα, και αν θες να διασκεδάσεις αλλά και να τρομάξεις… εκμεταλλεύσου ό,τι έχεις στο σπίτι και οργάνωσε το πιο επιτυχημένο πάρτυ!

Το Halloween αποτελεί ίσως τη «spookiest» νύχτα του χρόνου. Oι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν αυτό το έθιμο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά….

Ξέρεις από που προέρχεται το Halloween;

Παρόλο που το θεωρούμε Αμερικάνικο έθιμο, η αλήθεια είναι ότι προέρχεται από την Ιρλανδία (έχει τις ρίζες της στην Κέλτικη γιορτή Samhain). Το Halloween ή αλλιώς All Hallow’s Eve σημαίνει «το βράδυ πριν από την Ημέρα των Αγίων Πάντων». Το νέο έτος για τους Κέλτες ξεκινούσε το Νοέμβριο.

Πίστευαν ότι η τελευταία μέρα του Οκτωβρίου ήταν μια από τις ελάχιστες ημέρες που μπορεί να επιτευχθεί επαφή με τον κόσμο των νεκρών. Αυτό το έθιμο με τα χρόνια μεταμορφώθηκε σε Trick or Treat, δηλαδή Φάρσα ή Κέρασμα, και εκατομμύρια παιδιά σε όλον τον κόσμο μεταμφιέζονται και πηγαίνουν και ζητούν γλυκά από σπίτι σε σπίτι.

Ψάχνεις στολή για το Halloween; Πάρε έμπνευση από τα runways

Αν θέλεις να δώσεις ζωή σε αυτό το έθιμο, να οργανώσεις το πιο επιτυχημένο σου Halloween party και να κάνεις έτσι τη ζωή σου λίγο πιο ευχάριστη, τότε συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις μερικά tips.

• Tips διακόσμησης

Στόλισε το τραπέζι σου με μαύρο και πορτοκαλί τραπεζομάντηλο. Στη συνέχεια, πρόσθεσε πορτοκαλί κολοκύθες και spider webs παντού. Επίσης, «ντύσε» τα ποτήρια σου με λευκή χαρτοταινία (σαν μούμια). Βάψε με σπρέι μερικά παλιά μπουκάλια κρασιού σε χρώματα κατάλληλα για το Halloween και πρόσθεσε μερικά μαύρα κεριά σε κάθε μπουκάλι – άφησέ τα να στάξουν!!

• Spooky φαγητό

Φέτες πορτοκαλιού βουτηγμένες στη σοκολάτα.



Αλλιώς μπορείς να δημιουργήσεις ένα εύκολο πιάτο που αποτελείται από αλλαντικά, τυριά και κράκερς.

Η πιο ευφάνταστη Halloween συνταγή με τυριά και αλλαντικά - Θα σε ξετρελάνει!

• Spooky επιτραπέζιο

Αν δεν έχεις αγοράσει κάποιο επιτραπέζιο για το Halloween, ετοίμασε παιχνίδια ερωτήσεων: παιχνίδι γνώσεων για το Halloween και παιχνίδι spooky ερωτήσεων με τρομαχτικές ιστορίες φυσικά.

• Spooky ήχοι και τραγούδια Halloween

Ένα Halloween πάρτυ σίγουρα δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μερικά τραγούδια που θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις. Πάτησε το link παρακάτω για να μάθεις περισσότερα.

5 τραγούδια που με ανατριχιάζουν και πριν το Halloween (video)

• Spooky ταινίες

Δες το Beetlejuice (1988) του Τιμ Μπάρτον ή το Edward Scissorhands (1990) με τον Τζόνι Ντεπ. Μερικές άλλες επιλογές συμπεριλαμβάνουν το Τhe Addams Family (1991) και το The Nightmare Before Christmas (1993) πάλι του Τιμ Μπάρτον.



Οι 10 κορυφαίες spooky ταινίες όλων των εποχών για την πιο... Halloween βραδιά

Εννοείται ότι από το πάρτυ σου δεν πρέπει να λείψει το VIRGIN Bloody Mary.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @karaspartyideas

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved