Έτοιμη για Halloween party; Ντύσου... σφουγγάρι μπάνιου σαν την Dakota Fanning

Ένα από τα πιο αστεία και πρωτότυπα celebrity outfits για το Halloween!

Η ημέρα του Halloween πλησιάζει και πολλοί είναι αυτοί που απολαμβάνουν να ντύνονται με τρομαχτικά κοστούμια. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε περάσει αρκετό χρόνο σκρολάροντας στα Instagram feeds των αγαπημένων μας celebrities και προσπαθώντας να αντλήσουμε έμπνευση για τα φετινά μας Halloween costumes. Έτσι, πέσαμε πάνω σε ένα πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο κοστούμι, το οποίο φόρεσε η Dakota Fanning το 2019.



Άκουσε το playlist για να μπεις στο vibe!

Η Dakota Fanning μπορεί να είναι γνωστή για τους σοβαρούς της ρόλους σε ταινίες όπως το Once Upon a Time in Hollywood, αλλά η 27χρονη ηθοποιός αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Halloween για να δείξει τη διασκεδαστική της προσωπικότητα. Για τις διακοπές, που είναι τόσο δημοφιλείς στο Hollywood, λοιπόν, ντύθηκε σαν ένα γιγάντιο σφουγγάρι σώματος.

Τα πιο wow Halloween κοστούμια των celebrities - Η Heidi Klum είναι αναμφίβολα η βασίλισσα!

Ποιος θα το φανταζόταν...

Το σφουγγάρι σώματος χρησιμοποιείται για να απομακρύνει κανείς τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα από το σώμα του. Επιπλέον, τα σφουγγάρια του μπάνιου είναι το ιδανικό... μέρος για να αναπτυχθούν και να ζήσουν πολλά βακτήρια. Οπότε, κάποιοι μπορεί να τα θεωρήσουν περίεργη επιλογή για έμπνευση του Halloween. Αλλά όχι η Dakota.

Το look της

Στη φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία η Dakota ποζάρει μέσα σε μια μπανιέρα, φαίνεται να φοράει ένα strapless mini φόρεμα καλυμμένο με έντονο μπλε τούλι. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το σύνολό της με μια στέκα με μια... λαστιχένια πάπια κολλημένη πάνω της. Η Dakota φόρεσε επίσης μπλε σκιά ματιών συνδυάζοντας το μακιγιάζ της με την απόχρωση του φορέματός της.

https://www.instagram.com/p/B3z0LL5AYGs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός με την αδελφή της, Elle, σε μικρή ηλικία, ετοιμάζονται για το Halloween!

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές ακόμα ιδεές πριν φτάσει η μέρα του Halloween! Αύριο θα γίνει χαμός!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dakotafanning

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved