Wow! Το τραγούδι «Kill This Love» των BLACKPINK ξεπέρασε το 1 δις προβολές στο YouTube

Μπορεί να έχουν περάσει 3 χρόνια αλλά το «Kill This Love» των BLACKPINK φαίνεται να συνεχίζει να παίζει στο playlist πολλών!

Άλλη μια μέρα, άλλο ένα slay για το μεγαλύτερο K-Pop Girl Group BLACKPINK! Το video clip τους «Kill This Love» έχει φτάσει τα 1,6 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube. Είναι τόσο σπουδαίο κατόρθωμα για ένα μουσικό βίντεο όταν έχουν περάσει 3 χρόνια από την κυκλοφορία του. Οι BLACKPINK έχουν ανεβάσει τώρα 5 video clip στο YouTube, που έφτασαν να μετρούν προβολές πάνω από 1 δισεκατομμύρια! Αυτές οι εντυπωσιακές επιτυχίες είναι τα «Kill This Love», «Ddu-Du Ddu-Du», «How You Like That», «Boombayah» και «As If It's Your Last».

Όχι μόνο έχουν απίστευτο αριθμό προβολών στο YouTube, αλλά έχουν επίσης μεγάλο αριθμό ακολούθων στους λογαριασμούς τους στα social media. Στο Twitter, έχουν 6,5 εκατομμύρια ακόλουθους και στο Instagram, έχουν 47,4 εκατομμύρια. Εκτός από τους επίσημους, ομαδικούς λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλοι οι προσωπικοί λογαριασμοί των μελών των BLACKPINK στο Instagram έχουν από 60 εκατομμύρια ακόλουθους και άνω.

BLACKPINK: Η αποκάλυψη για την πίεση λόγω δουλειάς και τα συναισθήματά τους στη σκηνή

Υπάρχουν πρόσφατα News σχετικά με τις BLACKPINK;

Οι BLACKPINK παρουσιάστηκαν πρόσφατα (τον περασμένο Μάιο του 2022) στο περιοδικό Rolling Stone, καθιστώντας τους το τρίτο γκρουπ κοριτσιών που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο μετά από 21 χρόνια. Μαζί με τις Spice Girls (1997) και Destiny’s Child (2001) σήμερα είναι τα μόνο γκρουπ κοριτσιών που έχουν ποζάρει για το Rolling Stone.

https://www.instagram.com/p/Cd5z7L8pgLj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καθένα από τα κορίτσια, συνεργάζεται με σπουδαία brands στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς (Jisoo για τον Dior, Jennie για Chanel, Lisa για Celine και Rosé για Yves Saint Laurent).

Τι να περιμένουμε από τις BLACKPINK;

Σύμφωνα με τη νοτιοκορεατική διαδικτυακή πλατφόρμα Naver, το group φέρεται να ετοιμάζεται για μια επιστροφή τον ερχόμενο Αύγουστο.



Η τελευταία δουλειά των BLACKPINK ήταν στις 2 Οκτωβρίου 2022, με το πρώτο τους πλήρες άλμπουμ με το όνομα «The Album» και το κομμάτι «Lovesick Girls» που σημείωσε επίσης ένα ιστορικό επίτευγμα. Τα αγαπημένα σου κορίτσια έσπασαν το 21χρονο ρεκόρ του άλμπουμ των κοριτσιών K-pop πρώτης γενιάς S.E.S.

Το «The Album» έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το ως το πρώτο συγκρότημα κοριτσιών K-pop με εκατομμύρια πωλήσεις.



Τώρα, το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις για το BLINKS είναι να περιμένεις την αναμενόμενη επιστροφή των BLACKPINK μετά από καιρό. Η επίσημη ανακοίνωση ή τα teaser μπορεί απλώς εμφανιστούν από το πουθενά, όταν δεν το περιμένεις. Αλλά προς το παρόν, θα αξίζει την αναμονή. Απλά κάνε λίγη υπομονή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με aerial yoga και noodles διατηρούν τις αναλογίες τους οι Blackpink

Η Camila Cabello είναι ερωτευμένη ξανά και το αγόρι της μοιάζει πολύ στον Shawn Mendes

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved