Η Camila Cabello είναι ερωτευμένη ξανά και το αγόρι της μοιάζει πολύ στον Shawn Mendes

Το φημολογούμενο νέο αγόρι της Camila Cabello λέγεται Austin Kevitch και είναι κούκλος!

Η Camila Cabello φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Shawn Mendes, αφού όπως όλα δείχνουν, ένα νέο αγόρι τής έχει κλέψει την καρδιά. Η 25χρονη εθεάθη στο Λος Άντζελες να περπατά δίπλα δίπλα με τον επιτυχημένο επιχειρηματία, Austin Kevitch.

Οι δυο τους έμοιαζαν να διασκεδάζουν πολύ ο ένας με την παρέα του άλλου και να απολαμβάνουν την ανέμελη βόλτα τους, όπως μπορείς να διακρίνεις και μόνη σου στις παρακάτω φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CfAndyqLi8z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Shawn Mendes δεν αποκλείει στο μέλλον να είναι ξανά «μαζί» με την Camila Cabello

Και οι δύο ήταν ντυμένοι casual. Η Camila επέλεξε ένα mom τζιν, ένα λευκό crop top, αθλητικά παπούτσια και ένα πράσινο clutch, ενώ τα μαλλιά της ήταν ανέμελα κάτω. Ο 30χρονος Austin φορούσε ένα φαρδύ κρεμ παντελόνι, μαύρο μπλουζάκι, αθλητικά παπούτσια και φόρεσε ένα γκρι πουλόβερ στους ώμους του.

https://www.instagram.com/p/Ce6kZEeL462/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν έχει γνωστό μέχρι τι ώρα έμειναν έξω οι δυο τους ή αν επισκέφτηκαν μια συγκεκριμένη τοποθεσία κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους, αλλά μάλλον ότι ήταν μια πολυάσχολη μέρα για την Camila, αφού λίγες ώρες πριν, φωτογραφήθηκε με ένα μπλε μπικίνι στην παραλία στο Coral Gables της Φλόριντα, όπου απολάμβανε τη θάλασσα και τον ήλιο με φίλους.



Η ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Shawn Mendes

Αν η Camila και ο Austin είναι όντως το νέο hot ζευγάρι της showbiz, θα είναι η πρώτη της σχέση μετά τον χωρισμό της τον Νοέμβριο του 2021 από τον 23χρονο Shawn Mendes, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης.

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλο ως άνθρωποι είναι πιο δυνατή από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε πολύ την υποστήριξή σας από την αρχή και προχωράμε μπροστά», έγραψαν στην κοινή ανακοίνωσή τους για τον χωρισμό. Το πρώην ζευγάρι γνωρίζεται τουλάχιστον από το 2015, αλλά δεν επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους μέχρι το 2019.

Πηγή φωτογραφιών: @camila_cabello @austinkevitch

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Camila Cabello στο TeenQueen: «Φάγαμε vegan φαγητό και πήγαμε να γράψουμε το τραγούδι Psychofreak»

«Αγαπώ ακόμα τον Shawn» - Η Camila Cabello μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό με τον Mendes

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved