BLACKPINK: Η αποκάλυψη για την πίεση λόγω δουλειάς και τα συναισθήματά τους στη σκηνή

Οι BLACKPINK αποκαλύπτουν πώς η φήμη γύρω από το όνομά τους και την επιτυχία τους τις επηρεάζει καλλιτεχνικά.

Οι BLACKPINK έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone και φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλό του. Οι stars της K-pop, Jisoo, Jennie, Lisa και Rosé μίλησαν για τη μεγάλη έκταση που έχει πάρει το όνομά τους λόγω της επιτυχίας τους, αλλά και για το πώς η φήμη αυτή άλλαξε τη σχέση τους με τη μουσική τους!

Αρκεί να γνωρίζεις ότι οι BLACKPINK είναι το μεγαλύτερο, κοριτσίστικο συγκρότημα στον κόσμο και το πρώτο συγκρότημα K-pop με πωλήσεις εκατομμυρίων και είναι σαφές ότι έχουν φτάσει στην κορυφή αλλά έχουν... να δώσουν πολλά ακόμα.

Deacon Phillippe: Ο 18χρονος γιος της Reese Witherspoon είναι ό,τι πιο hot έχουμε δει τελευταία

Οι BLACKPINK μιλούν για την πίεση που νιώθουν λόγω διασημότητας και το άγχος πάνω στη σκηνή

Στη συνέντευξή τους στο περιοδικό Rolling Stones, οι BLACKPINK ανέφεραν: «Το πιο διασκεδαστικό είναι πριν αρχίσουμε να γράφουμε», είπε αστειευόμενη η Jisoo σχετικά με τη διαδικασία ηχογράφησης του γκρουπ.

https://www.instagram.com/p/Cd5z7L8pgLj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Όταν ηχογράφησα κάτι για πρώτη φορά, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη», θυμάται η Rosé. «Δεν ήξερα κάτι καλύτερο, οπότε ήταν διασκεδαστικό. Το ζηλεύω τώρα. Τώρα, όσο κι αν προσπαθώ, ένα μέρος του εαυτού μου δεν είναι ποτέ ικανοποιημένο», προσθέτει.

«Αυτή είναι μια επαγγελματική ασθένεια», είπε η Lisa στη Rosé, δηλώνοντας ότι αισθάνεται «ακριβώς το ίδιο».

Η Jisoo μιλάει ανοιχτά για το πώς νιώθει

Σύμφωνα με την Jisoo, η πίεση λόγω της διασημότητας επηρεάζουν τα συναισθήματά της και νιώθει ότι εξαιτίας αυτού χάνεται η «μαγεία» πάνω στη σκηνή! Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αντί να ανέβει στη σκηνή και να νιώθει άνετα ή να τραγουδάει από την αρχή ανέμελα, η Jisoo δήλωσε ότι αυτές τις μέρες νιώθει λίγο κουρασμένη από το βάρος των προσδοκιών που έχουν οι άλλοι για εκείνη.

Όταν ερωτήθηκε η Jisoo τι είναι αυτό που πραγματικά της αρέσει, εκείνη απάντησε: «Τι ακριβώς μου αρέσει; Είναι ακόμα ένα μυστήριο. Μου αρέσει να παίζω, αλλά δεν μου αρέσει να είμαι πάντα στο επίκεντρο. Νομίζω ότι είναι διαφορετικό για τα άλλα μέλη. Τους αρέσει να είναι πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, να νιώθουν ενέργεια από τους ανθρώπους που έρχονται να μας δουν και μετά να πέφτουν λίγο σε κατάθλιψη όταν τελειώνει το act και έρχεται η…σιωπή. Είμαι λίγο διαφορετική. Όταν είμαι στη σκηνή, σκέφτομαι να μην κάνω λάθη. Η εκτέλεση μερικές φορές μοιάζει περισσότερο με μια δοκιμή παρά με κάτι πραγματικά διασκεδαστικό».

Είναι ευγνώμονες στους fans τους

Σε μια συνέντευξη το 2020, η Jennie μοιράστηκε ότι εκείνη και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, προσπαθούν να πάρουν την έντονη πίεση που αντιμετωπίζουν και να τη «μεταμορφώσουν», χρησιμοποιώντας την ως ενθάρρυνση και ώθηση.

Η Jennie συμπλήρωσε επίσης: «Όλες οι επιτυχίες μας είναι αποτελέσμα των θαυμαστών μας, των BLINK και της άνευ όρων υποστήριξής τους. Κάθε μέρα προσπαθούμε να δείξουμε πόσο ευγνώμονες είμαστε, και πέρα από την πίεση, είμαστε έτοιμες να τους ‘’επιστρέψουμε’’ όσα μας έδωσαν».



Οι BLACKPINK αναμένεται να κυκλοφορήσουν το επόμενο άλμπουμ τους αργότερα μέσα στο έτος, ως συνέχεια του The Album του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Thylane Blondeau: Το «ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο» έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες

Camila Cabello και Selena Gomez σε μια συζήτηση για το άγχος που θα σε κάνει να ταυτιστείς

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved