Camila Cabello και Selena Gomez σε μια συζήτηση για το άγχος που θα σε κάνει να ταυτιστείς

Η Selena Gomez πήρε τον ρόλο της δημοσιογράφου και συζήτησε με την Camila Cabello για το άγχος και την ψυχική υγεία. Μήπως κι εσύ συζητάς έτσι με τις φίλες σου; 

Η Selena Gomez είναι μια γυναίκα που κάνει…πολλά! Είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, ιδρυτής του beauty brand Rare Beauty, παραγωγός του Netflix της σειράς «13 Reasons Why» και συνιδρυτής της πλατφόρμας μέσων Wondermind, η οποία ως κύριο στόχο έχει την αποκατάσταση της ψυχικής υγείας. Τα ενδιαφέροντα της Selena, όμως, δεν σταματούν εδώ μιας και η star τώρα πήρε τον... ρόλο της δημοσιογράφου για χάρη του περιοδικού Wondermind και του τεύχους Απριλίου κάνοντας συζήτηση με την Camila Cabello.

Η Billie Eilish και ο Finneas θα παρουσιάσουν το μεγαλύτερο event για την προστασία του πλανήτη

Η Selena Gomez πήρε συνέντευξη από την Camila Cabello και μίλησαν για το άγχος

Η Gomez συζήτησε με την Camila Cabello, η οποία έχει μιλήσει δημόσια για την προσπάθεια αποκατάστασης της ψυχικής της υγείας.

Το άγχος, είπε, μοιάζει σαν να «προσπαθείς να πάρεις μια απάντηση ή έναν τρόπο να έχεις έλεγχο ή βεβαιότητα». Η Camila Cabello παρομοίασε, μάλιστα, το άγχος με ένα «κακό ταξίδι», που είναι «ζαλιστικό και συντριπτικό». Η τραγουδίστρια εξήγησε επίσης πώς εκδηλώνεται το άγχος της σωματικά. «Στο σώμα μου, είναι σαν ένα σφίξιμο, σχεδόν σαν να μην μπορώ να κινηθώ, σαν να είναι δεμένα τα χέρια μου», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CclKqa1JdbN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ψυχική υγεία της Camila επηρέασε… και τη σχέση της

Η Cabello έχει μιλήσει και άλλες φορές για το άγχος της. Τον Μάιο του 2020, είχε αναφέρει σε συνέντευξή της σχετικά με το πώς το άγχος της εκδηλώνεται ως ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Μοιράστηκε ακόμη, ότι έπρεπε να προσποιηθεί ότι είναι καλά και «να μην αφήσω ποτέ τους γύρω μου να καταλάβουν πόσο δυσκολευόμουν πραγματικά».



Τον Νοέμβριο του 2021, η Camila είχε επίσης αναφέρει, πώς οι αναβολές των γυρισμάτων για τη δουλειά της και τα video clip της που προέκυψαν λόγω της πανδημίας την οδήγησαν στο να «ξεσπάει σε κλάματα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα» και να νιώθει «πάρα πολύ ανήσυχη», «ασταθής» και «ένα χάος». Η ίδια πρόσθεσε: «Μου έμεινε μόνο το άγχος και είχα χάσει το μυαλό μου. Και όλο αυτό εμπόδιζε και τη σχέση μου. Ήταν εμπόδιο στις φιλίες μου, στον χρόνο μου στο σπίτι». Τον ίδιο μήνα, η Cabello ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον Shawn Mendes, μετά από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης.

Η Camila Cabello μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε εξαιτίας του άγχους της στο άλμπουμ «Familia»

Όπως πολλοί καλλιτέχνες, έτσι και η Camila Cabello αποφάσισε να εξωτερικεύσει όσα νιώθει μέσα στο νέο της άλμπουμ, «Familia», που κυκλοφόρησε στις 8 Απριλίου, με κομμάτια που εμβαθύνουν στο ταξίδι της ψυχικής υγείας. Το κομμάτι «Psychofreak», συγκεκριμένα, αναφέρεται ακόμη και στη συνάντησή της με το γκρουπ «Fifth Harmony» του οποίου ήταν μέλος στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/Cc5iD7cOUqP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιλώντας για το άλμπουμ, η Cabello είπε στην Gomez: «Νιώθω πολύ καλύτερα».

Η συμβουλή της Camila Cabello

Εκτός από το ότι απευθύνθηκε σε έναν θεραπευτή, η Camila Cabello ήταν επίσης ειλικρινής σχετικά με τη φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε να ακολουθήσει. Η ίδια δήλωσε: «Σίγουρα αισθάνομαι ότι η φαρμακευτική αγωγή μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμη και απαραίτητη... 100%, μπορεί να σώσει τη ζωή σου. Σχεδόν ντρεπόμουν τον εαυτό μου πιστεύοντας ότι οι άνθρωποι δεν θα καταλάβαιναν ότι έχω άγχος. Απλώς να λες την αλήθεια για το πώς νιώθεις… αυτό πραγματικά βοηθάει πάρα πολύ».



Όταν η Selena Gomez ρώτησε την Camila Cabello για τις καλύτερες συμβουλές ψυχικής υγείας που έλαβε, τότε απάντησε: «Το να προσποιούμαι είναι το χειρότερο πράγμα για την ψυχική μου υγεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Tom Holland ήξερε τι έκανε – Το βίντεο στο TikTok που δείχνει πώς «έριξε» τη Zendaya

Reunion magic - Η Selena Gomez και η Jennifer Stone χόρεψαν στο TikTok το Crazy Hat

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved