Ο Tom Holland ήξερε τι έκανε – Το βίντεο στο TikTok που δείχνει πώς «έριξε» τη Zendaya

Ο Tom μιλάει τη γλώσσα αγάπης της Zendaya... άπταιστα!

Ο Tom Holland ήξερε τι έκανε – Το βίντεο στο TikTok που δείχνει πώς «έριξε» τη Zendaya

Εμείς ξέρουμε τον λόγο που ο Tom Holland είναι τέλειος για τη Zendaya και η αιτία αποκαλύπτεται σε ένα TikTok! Πιο συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε ένα βίντεο στο TikTok, από τον χρήστη @tomhollandsdaya, το οποίο ξεκινά με ένα κλιπ του 2017 της Zendaya και της βοηθού και φίλης της Darnell να συζητούν για τις σχέσεις και το τι επιθυμούν από έναν ρομαντικό σύντροφο.

Η αγαπημένη μας star του Euphoria είχε αναφέρει: «Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει απαραίτητα το ‘’Ω, είσαι όμορφη, είσαι αυτό, είσαι εκείνο’’. Μερικοί άνθρωποι λένε, ‘’Αυτό είναι πολύ για μένα. Δεν χρειάζεται να το ακούω συνέχεια’’. Σε κάποιους δεν αρέσει, τους κάνει να νιώθουν άβολα. Εγώ; Θέλω να το ακούω. Θέλω να το ξέρω, μου αρέσει να το ακούω και πρέπει να το ακούω συχνά».

Reunion magic - Η Selena Gomez και η Jennifer Stone χόρεψαν στο TikTok το Crazy Hat

Η Zendaya θέλει ο σύντροφός της να είναι ρομαντικός και ο Tom Holland… κρατάει σημειώσεις!

Η Zendaya, όπως αποκαλύπτεται στο βίντεο, δίνει προτεραιότητα στις λέξεις επιβεβαίωσης και στην υποστήριξη (θέλει να ακούει όμορφα λόγια από τον σύντροφό της και να την υποστηρίζει). Στη Zendaya αρέσει ο σύντροφός της να είναι ρομαντικός και εκτιμά όταν μπορεί να συνδυάσει την έλξη, την υποστήριξη και την αγάπη.

@tomhollandsdaya love language = words of affirmation ? he’s the absolute sweetest &lt3? #tomholland #zendaya #tomdaya #tomhollandedit #zendayaedit #tomdayaedit #lovelanguage #wordsofaffirmation ♬ original sound - petermj ?

Και όπως αναφέρθηκε δεκάδες φορές στα σχόλια του TikTok, ο Tom Holland «κράτησε ξεκάθαρα σημειώσεις… και κατάλαβε απόλυτα τι πρέπει να κάνει»!

@endlesswalk You left me in my lowest #fyp #zendaya #zendayaedits #euphoria #euphoriaedit #crying #zendayacrying #broken #youleftme #youleftwhenineededyouthemost ♬ original sound - “I wanna run & cry “

Πέρα από την συνέντευξη της Zendaya, το TikTok παρουσιάζει ένα clip στο οποίο ο Tom στέκεται πάνω από τη Zendaya, ψιθυρίζοντάς της μερικά όμορφα λόγια. Πιο συγκεκριμένα, της είπε: «Είσαι τόσο όμορφη παρεμπιπτόντως», και εκείνη του απαντά: «Το ίδιο κι εσύ».

@tomhollandsdaya “you look beautiful” ?? tears streaming down my face as we speak #tomholland #zendaya #tomdaya ♬ original sound - petermj ?

Στη συνέχεια, σε ένα απόσπασμα από την ίδια συνέντευξη, ο Tom δεν μπορεί να μην πει ξανά στη Zendaya: «Φαίνεσαι όμορφη». Μπορούμε να δούμε τη Zendaya να χαμογελά ως απάντηση και να βάζει στοργικά το χέρι της στο πόδι του.

Zendaya και Tom Holland… είναι το απόλυτο couple goals

Σε μια άλλη σκηνή, η Zendaya και ο Tom φαίνονται να παρακολουθούν πλάνα από τις εμφανίσεις της Zendaya στο Met Gala όλα αυτά τα χρόνια. Η ίδια είχε αναφέρει: «Μου αρέσει να τα βλέπω όλα αυτά». Τότε, ο σύντροφός της συμφώνησε λέγοντας: «Ναι», προτού κοιτάξει τα πλάνα της Zendaya, και συμπλήρωσε: «Είναι εξωπραγματικό αυτό που βλέπω. Είναι καταπληκτικό». Είναι τόσο full in love και φαίνεται παντού και με κάθε ευκαιρία!

Το TikTok που μας δείχνει τον έρωτα του Tom Holland και της Zendaya, έχει κι άλλα clips που βλέποντάς τα, μας κάνουν να κοκκινίζουμε…όπως η Zendaya όταν ο Tom της κάνει αυτά τα υπέροχα και γλυκά κομπλιμέντα. Μπορείς να δεις και τα υπόλοιπα στο βίντεο λοιπόν!

@tomhollandsdaya love language = words of affirmation ? he’s the absolute sweetest &lt3? #tomholland #zendaya #tomdaya #tomhollandedit #zendayaedit #tomdayaedit #lovelanguage #wordsofaffirmation ♬ original sound - petermj ?

Πέρα από τα λόγια στοργής και αγάπης, το ζευγάρι έχει μιλήσει εκτενώς για το πόσο εκτιμά ο ένας τις πράξεις του άλλου.  

@txmdaya The way Tom covered Zendaya is just- AHHH? #tomholland #zendaya #tomdaya #fyp ♬ original sound - Treys Child

Σε όλα τα γυρίσματα του Euphoria η Zendaya είχε τον Tom Holland δίπλα της

Η Zendaya μίλησε επίσης πρόσφατα για το πόσο πολύ χρειαζόταν την αγάπη και τη συναισθηματική υποστήριξη του Tom σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του Euphoria. Σε συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Αυτή δεν είναι μια εύκολη δουλειά, επομένως είναι καλό να έχεις τον σύντροφό σου δίπλα σου και να σε «ελευθερώνει» από αυτή κάθε τόσο».

Οι... Tomdaya δεν θα μπορούσαν να είναι πιο αξιολάτρευτοι. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να τους χαζεύουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το TikTok της Αναστασίας Τσιλιμπίου είναι ό,τι χρειάζεσαι για να πιστέψεις πιο πολύ στον εαυτό σου

Εκτός Met Gala η Zendaya - Ο λόγος που δεν θα παρευρεθεί