Η Billie Eilish και ο Finneas θα παρουσιάσουν το μεγαλύτερο event για την προστασία του πλανήτη

Η 6ήμερη εκδήλωση θα συμπέσει με την παγκόσμια περιοδεία της Billie Eilish, «Happier Than Ever». 

Η Billie Eilish βρέθηκε στο Met Gala του 2022 και έκανε κάποιες ανακοινώσεις! Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το «Overheated», μια πολυήμερη εκδήλωση με κύριο θέμα το κλίμα, που πρόκειται να λάβει χώρα στο «The O2», στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα. Σε αυτό το event, η Billie Eilish και ο αδερφός της, Finneas, θα είναι παρουσιαστές!

Η 6ήμερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10-12,16 και 25-26 Ιουνίου για να συμπέσει με την παγκόσμια περιοδεία της τραγουδίστριας, «Happier Than Ever» στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Η Billie Eilish τώρα και ηθοποιός - Θα συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους The Simpsons

Η 6ήμερη εκδήλωση θα συμπέσει με την παγκόσμια περιοδεία της Billie Eilish, «Happier Than Ever».

Το Overheated θα συγκεντρώσει ακτιβιστές για το κλίμα, μουσικούς και σχεδιαστές, για να συζητήσουν την κλιματική κρίση και τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν τα πράγματα να φτιάξουν και να βελτιωθούν.

https://www.instagram.com/p/CdTIh1uNUC5

Θέματα όπως η οικολογική συνείδηση και στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, τα οφέλη μιας διατροφής με βάση τα λαχανικά και η βιώσιμη μόδα πρόκειται να διερευνηθούν κατά τη διάρκεια συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν!


Σε ένα εκ των events και συγκεκριμένα στις 10 Ιουνίου, η Billie Eilish με τον αδελφό της, Finneas, θα είναι οι παρουσιαστές, ενώ αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί και ένας κεντρικός ομιλητής. Επιπλέον, η τραγουδίστρια Sigrid θα εμφανιστεί ζωντανά κατά τη διάρκεια του «Music Climate Session» των «Overheated» στις 16 Ιουνίου.

Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις εισιτηρίων για το «Overheated» θα διατεθούν σε οικολογικές οργανώσεις

Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις εισιτηρίων για το «Overheated» θα διατεθούν στην οικολογική οργάνωση, Support + Feed και στον μουσικό διαδικτυακό ιστότοπο, REVERB. Η Maggie Baird, ιδρύτρια του Support + Feed, ανέφερε σε δήλωσή της: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στο Λονδίνο και που έχουμε αυτή την ευκαιρία να συνδεθούμε και να συζητήσουμε διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αναλάβουμε δράση για τον περιορισμό της κλιματικής κρίσης».


Η Billie Eilish είναι vegan

Αφού μεγάλωσε ως χορτοφάγος, η Billie Eilish αποφάσισε να γίνει vegan και να ακολουθήσει μια πιο υγιεινή διατροφή που να μην εμπεριέχει κρέας στα 12 της και… δεν κοίταξε ποτέ πίσω! Σε μια συνέντευξή της, εξήγησε το σκεπτικό της: «Είμαι vegan, είμαι vegan εδώ και... 7 χρόνια. Έμαθα περισσότερα για τη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων και τη βιομηχανία κρέατος. Και ξέρεις, μόλις γνωρίσεις κάτι τέτοιο και το δεις, είναι πραγματικά δύσκολο να μην αλλάξεις συνήθειες. Απλώς δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου γνωρίζοντας τι συμβαίνει στον κόσμο των ζώων και, για παράδειγμα, να μην κάνω τίποτα για αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kaia Gerber και ο Austin Butler είναι full in love: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Met Gala

Reunion magic - Η Selena Gomez και η Jennifer Stone χόρεψαν στο TikTok το Crazy Hat

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved