Reunion magic - Η Selena Gomez και η Jennifer Stone χόρεψαν στο TikTok το Crazy Hat

Η Selena Gomez και η  Jennifer Stone των "Wizards of Waverly Place" αναδημιουργούν το ραπ "Crazy Hat" τους!

Reunion magic! Η Selena Gomez, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι και πάλι συχνά ενεργή στο TikTok και τα video της κάνουν χαμό, συνάντησε την τηλεοπτική κολλητή της από τη σειρά «Wizards of Waverly Place», Jennifer Stone. Από αυτή την επανένωση, δε θα μπορούσε να λείπει ένα TikTok video, όπως κι έγινε!

Χόρεψαν ξανά το… τρελό τραγούδι τους, που όλες είχαμε αγαπήσει όταν παιζόταν η σειρά και το χορεύαμε συνέχεια με την κολλητή μας. «What’s that? A hat? Crazy, funky, junky hat», τραγούδησαν η Gomez και η Stone, το Σάββατο 23 Απριλίου μέσω του TikTok και μας θύμισαν τα ξέγνοιαστα παιδικά μας χρόνια!

Η αλλαγή στο Instagram του Brooklyn Beckham μετά τον γάμο του με τη Nicola Peltz

Η Selena, έγραψε στη λεζάντα του βίντεό της: «Έπρεπε». Στο κλιπ, η Selena Gomez γελούσε τόσο πολύ, που προσπαθούσε να μη χυθεί το κουτάκι αναψυκτικού που κρατούσε, καθώς έκαναν τη χορογραφία. Οι δυο τους κατάφεραν με πολύ fun τρόπο να βγάλουν εις πέρας το βίντεό τους, το οποίο από τα πρώτα κιόλας λεπτά δημοσιοποίησής του, συγκέντρωσε πολλά σχόλια από τους θαυμαστές, μιλώντας για το απόλυτο reunion.

Οι ίδιες φαινόταν ότι το διασκέδασαν πολύ και αυτή τη στιγμή που μιλάμε η χορογραφία τους έχεις συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια likes και 25 εκατομμύρια views. Απλά WOW!

https://www.instagram.com/p/B7P1wwyBi_Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι «Costars» επανενώθηκαν μετά από 10 χρόνια

Η Selena Gomez είχε πρωταγωνιστήσει ως Alex Russo στην επιτυχία της Disney «Wizards of Waverly Place» κάνοντας το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο του 2007. Η ηθοποιός του Mean Girls 2, υποδύθηκε την επί πολλά χρόνια καλύτερη φίλη της Alex, Harper Finkle. Στην κωμωδία, οι δυο τους είχαν πολλά inside jokes, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας του jingle «Crazy Funky Junky Hat».



Κάπως έτσι έχει η ιστορία… Κατά τη διάρκεια του 4ου επεισοδίου της 1ης σεζόν, τα κορίτσια παρατήρησαν ότι κάποιος στο σχολείο τους φορούσε ένα περίεργο καπέλο. Ως αστείο, έβγαλαν τα στιχάκια και τις συνοδευτικές χορευτικές τους κινήσεις που κατέληξαν να δείχνουν το καπέλο του εν λόγω ατόμου.

https://www.instagram.com/p/CcyjTmSA181/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Selena Gomez και η Jennifer Stone πρωταγωνίστησαν στο Wizards of Waverly Place για τέσσερις σεζόν (η σειρά τελείωσε τον Ιανουάριο του 2012) και σε μια τηλεταινία (της σειράς) το 2009.

https://www.instagram.com/p/CRjpazyB0gX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Alex Russo είχε τρία αδέρφια, τους Justin (David Henrie), Alex και Max (Jake T. Austin) και όλοι μαζί έμαθαν να ελέγχουν τις μαγικές τους δυνάμεις, ενώ ζούσαν τη ζωή τους ως κανονικοί έφηβοι στη Νέα Υόρκη.



«Είμαι πολύ περήφανη για τη δουλειά που έκανα με τη Disney», είχε αναφέρει η Selena Gomez σε συνέντευξή της. Επίσης είχε προσθέσει: «Κάπως διαμόρφωσε το ποια είμαι, κατά κάποιον τρόπο».

Πηγή Κεντρικής: @peacelovealexrusso

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Dua Lipa «ντύθηκε» Ariana Grande σε συναυλία της και οι fans αντέδρασαν

Εκτός Met Gala η Zendaya - Ο λόγος που δεν θα παρευρεθεί

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved