Με aerial yoga και noodles διατηρούν τις αναλογίες τους οι Blackpink

Το καλοκαίρι ήρθε και αν θες να παραμείνεις σε φόρμα δοκίμασε το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που ακολουθούν οι Blackpink!

Οι Blackpink είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοριτσίστικα συγκροτήματα K-pop σε όλο τον κόσμο. Οι τραγουδίστριες του γκρουπ έχουν μοιραστεί μαζί μας κατά καιρούς πολλά μυστικά ομορφιάς, την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου τους και τώρα; Το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ακολουθούν!

Τα κορίτσια ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής για να είναι fit όλο τον χρόνο. Με όχι και πολλούς περιορισμούς και δύσκολες ασκήσεις, οι Blackpink σου δείχνουν πώς μπορείς να αλλάξεις τρόπο ζωής και να γίνει ένα healthy and fitness girl! Πάμε να δούμε το πρόγραμμα τους;

Καθρέφτες και γήινες αποχρώσεις - 5 tips για να γίνει πιο φωτεινό το δωμάτιό σου

Lisa

Η Lisa δεν καταπιέζει τον εαυτό της ως προς τις γευστικές τις προτιμήσεις! Δεν βάζει πολλούς περιορισμούς στο πρόγραμμα διατροφής της και τα αγαπημένα της φαγητά είναι το Pad Thai και το pokebowl σολομού. Το μυστικό της ομορφιάς της είναι ότι τρώει πολλά φρούτα και πίνει πολύ νερό.

https://www.instagram.com/p/CZGeZMmPqJ9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Rose

Η Rose ακολουθεί το πρόγραμμα διατροφής της ξεκινώντας με ένα ελαφρύ πρωινό. Πίνει πολύ νερό και πολλά φρούτα και γυμνάζεται τακτικά.



Jennie και Jisoo

Το δίδυμο Jennie και Jisoo εξασκούνται μαζί κάνοντας Aerial yoga. Έχουν μοιραστεί στα social media μαζί πολλά βίντεο και πολλοί fans τους φαίνεται να εμπνέονται και δοκιμάζουν αυτό το αρκετά απαιτητικό είδος γυμναστικής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς να χρησιμοποιήσεις τον νέο φακό του Snapchat «Dress up» για να δοκιμάζεις ρούχα online

8 γυναίκες YouTubers που θα σε κάνουν να πιστέψεις πιο πολύ στον εαυτό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved