Euphoria: 7 αναπάντητα ερωτήματα που άφησε το φινάλε - Έμεινες κι εσύ με την απορία;

Το φινάλε της 2ης σεζόν του «Euphoria» προβλήθηκε στο HBO Max στις 27 Φεβρουαρίου — και οι θαυμαστές έχουν πολλές απορίες.

 

Μετά από οκτώ επεισόδια, η δεύτερη σεζόν του Euphoria ολοκληρώθηκε στις 27 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το HBO, το Euphoria είναι η 2η σειρά με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία της streaming πλατφόρμας, μετά το Game of Thrones. Σύμφωνα με την αναφορά, 6,6 εκ. θεατές είδαν το φινάλε της 2ης σεζόν, ενώ κατά μέσο όρο οι θεατές ανά επεισόδιο ήταν 16,3 εκ. (σε αντίθεση με 6,6 εκ. κατά την 1η σεζόν.)

Καθ' όλη τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν, το Twitter ήταν το μέρος όπου έσπευδαν οι θαυμαστές της σειράς για να συζητήσουν ό,τι τους προβλημάτισε από τα επεισόδια. Και μέρες μετά το αμφιλεγόμενο φινάλε της σεζόν, οι θαυμαστές έχουν ακόμη πολλές αναπάντητες ερωτήσεις σχετικά με το τι συνέβη στο επεισόδιο. Μοιράστηκαν τις προβλέψεις, τις ανησυχίες και κυρίως τις αμφιβολίες τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε τις πιθανές απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, μέχρι να κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν το 2024.



Ποιες είναι ακριβώς αυτές οι ερωτήσεις λοιπόν; Τις συγκεντρώσαμε παρακάτω….

Τι θα γίνει με τον Fez και τον Ash;

Λίγο αφότου ο Ash σκοτώνει τον Custer, o Fez προσπαθεί να τον πείσει να παραδοθεί και να ισχυριστεί ότι είναι αθώος, ώστε να αναλάβει την ευθύνη εκείνος. Προτού ο Fez καταφέρει να πείσει τον αδελφό του, η SWAT εισβάλει στο διαμέρισμά τους. Όταν ο Ash αρνείται να παραδοθεί, ακολουθούν πυροβολισμοί, τραυματίζοντας το Fez και φαινομενικά σκοτώνοντας τον Ash στη διαδικασία (Σημείωση: Δεν βλέπουμε ποτέ το σώμα του Ash.)

Τι θα γίνει λοιπόν με τον Fez; Θα συλληφθεί και θα καταδικαστεί για τους φόνους του Custer και του Mouse; Πέθανε ο Ash;

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως σε μια συνέντευξη, ο ηθοποιός Javon Walton δήλωσε πως «δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο Ashtray είναι νεκρός».

euphoria_enalaktikes.jpg

Τι κι αν τέλειωσε το Euphoria; 8 σειρές και ταινίες για να βλέπεις τους αγαπημένους σου ηθοποιούς

Είναι καλά η γιαγιά του Fez;

Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών μεταξύ του Ashtray και της S.W.A.T., το διαμέρισμα των αδελφών έγινε κομμάτια, γέμισε με τρύπες από σφαίρες. Σε ένα πλάνο βλέπουμε τη γιαγιά του να κοιμάται ήσυχα - μπόρεσε όμως να αποφύγει τις σφαίρες; Και αν το έκανε, ποιος θα τη φροντίσει;

Θα μάθει η Lexi τι έγινε με τον Fez; Τι έγραψε ο Fez στην κάρτα για τη Lexi;

Μετά από την συνομιλία τους στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο πρώτο επεισόδιο, ο Fez και η Lexi άρχισαν να μιλάνε σε τακτική βάση.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων επεισοδίων της 2ης σεζόν, βλέπουμε αποσπάσματα από τις πρωινές τηλεφωνικές τους κλήσεις και τις συζητήσεις τους αργά το βράδυ. Ο Fez υποστηρίζει και καθησυχάζει τη Lexi λόγω της αμφιβολίας της καθώς ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει το Our Life, και η Lexi θέλει να μάθει ποιος πραγματικά είναι ο Fez.

O Fez ωστόσο με όσα έγιναν δεν κατάφερε να πάει στην παράσταση της Lexi. Ήταν έτοιμος να φύγει από το σπίτι του με ένα μπουκέτο λουλούδια και μια κάρτα, στην οποία έγραφε «συγχαρητήρια», όπως δήλωσε ο ηθοποιός Angus Cloud.

Η Maddy και η Kat θα συνεχίσουν να είναι φίλες με την Cassie;

Η Cassie και η Maddy είχαν έναν μεγάλο τσακωμό στο φινάλε της σεζόν. Και ενώ μετά φαίνεται να τα βρίσκουν, δεν ξέρουμε ακόμα αν η Maddy θα συγχωρήσει τελικά την Cassie ή αν η Cassie θα ζητήσει τη συγχώρεση της Maddy.

H Maddy φαίνεται να θέλει να αλλάξει, και μια τοξική φιλία όπως αυτή με την Cassie δεν θα τη βοηθήσει να φτάσει εκεί που θέλει. Όσον αφορά την Kat, έχει δείξει την αφοσίωσή της στην Maddy πολλές φορές, οπότε πιστεύουμε πως αν η Maddy αποκόψει οριστικά από την Cassie, το ίδιο θα κάνει και η Kat.

https://www.instagram.com/p/CaVHXdgla-S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα τα ξαναφτιάξουν ο Nate και η Cassie;

Στο τέλος του 7ου επεισοδίου, ο Nate χώρισε την Cassie. Στο 8ο επεισόδιο η Cassie λέει στην Maddy, την Kat και την BB ότι ο Nate τη χώρισε και η Maddy της ρίχνει μια ματιά, λέγοντας «Μην ανησυχείς. Αυτό είναι μόνο η αρχή».

Για πόσο καιρό θα μείνει νηφάλια η Rue;

Από το επεισόδιο 6, η Rue έχει εκφράσει τις προθέσεις της να επιστρέψει στο rehab. Θα πάει όμως, θα μείνει νηφάλια για το υπόλοιπο του σχολικού έτους;

Θα μείνουν η Rue και ο Elliot φίλοι;

Στο 8ο επεισόδιο η Rue συγχωρεί τον Elliot που είπε στη μητέρα της για την υποτροπή της, καθώς μάλλον ήταν αυτός που έσωσε τη ζωή της.

Ο Elliot φαίνεται ευγνώμων για τη συγχώρεση της Rue και της παίζει ένα τραγούδι στην κιθάρα του. Μετά, τη ρωτά αν πιστεύει ότι μπορούν ακόμα να είναι φίλοι. «Ξέρεις, εσύ ήσουν αυτός που είπε ότι δεν ήμασταν καλοί ο ένας για τον άλλον», λέει η Rue. «Ακόμα το πιστεύω αυτό», απαντά ο Elliot.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ηθοποιός θα επιστρέψει στην 3η σεζόν.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @euphoria

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved