H Griselda και άλλες δύο σειρές που έρχονται το 2024 στο Netflix και ανυπομονούμε να δούμε

Το 2024 έρχεται με νέες περιπέτειες και σειρές στο Netflix!

Το 2024 σίγουρα συνοδεύεται από αισιοδοξία, όπως και κάθε νέα αρχή. Αυτή η αισιοδοξία μας κάνει να θέλουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και ένας από τους τρόπους που μπορούν να μας βοηθήσουν να το πετύχουμε είναι οι σειρές που έχουν κατά κάποιον τρόπο διδακτικό χαρακτήρα.

Τι πραγματικά γνωρίζει για την Μαύρη Χήρα της Κολομβίας, για τα τοξικά απόβλητα ή για τον κόσμο της υψηλής ραπτικής;

Οι τρεις σειρές που έρχονται το 2024 στο Netflix έχουν κάτι να σου μαθουν για αυτούς τους τομείς και εμείς είμαστε εδώ για να σου θυμίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμες.

Griselda

Η σειρά Griselda αναμένεται να κυκλοφορήσει στον Netflix στις 25 Ιανουαρίου και να διηγηθεί την ιστορία της γυναίκας που έχει γραφτεί στην ιστορία ως η «Νονά της Κοκαΐνης». Πρόκειται για την Κολομβιανή Griselda Blanco, μία γυναίκα που δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα κοκτέιλ ναρκωτικών, μπήκε στη φυλακή για παραγωγή και διακίνηση, ενώ ομολόγησε ότι είχε διαπράξει τρεις φόνους.

Οι εγκληματικές της ενέργειες ξεκίνησαν από την παιδική της ηλικία, όταν σε ηλικία 11 ετών φαίνεται να απήγαγε ένα παιδί από μία πολυτελή γειτονιά, θέλοντας να πάρει λύτρα, αλλά τελικά το πυροβόλησε.

Δε γνωρίζουμε αν η ιστορία που θα διηγηθεί το Netflix περιλαμβάνει την παιδική της ηλικία, αλλά θα ήταν σίγουρα πολύ ενδιαφέρον.

Cast: Sofía Vergara, Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Martin Rodriguez

Από 25 Ιανουαρίου 2024 στο Netflix.

Toxic Town

Από την εταιρεία παραγωγής του Black Mirror, το Toxic Town βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Το γεγονός ότι βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και είναι από την εταιρεία παραγωγής του Black Mirror αποτελεί από μόνο του έναν καλό λόγο να θες να δεις το «Toxic Town» και να ανυπομονείς να έρθει η στιγμή να ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η υπόθεση αφορά τρεις μητέρες που αναζητούν δικαιοσύνη για τα ποσοστά ελαττωμάτων των άνω άκρων σε μωρά που γεννήθηκαν στο Κόρμπι μετά από ένα περιστατικό με τοξικά απόβλητα.

Cast: Claudia Jessie, Joe Dempsie, Aimee Lou Wood, Rory Kinnear, Jodie Whittaker, Brendan Coyle

Πρόκειται να κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2024.

https://www.instagram.com/p/C0RAwJEMKF8/

Geek Girl

Η σειρά «Geek Girl» είναι μια βρετανο-καναδική τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Holly Smale, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013 και απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε νέους ενήλικες.

Πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι η αδέξια έφηβη Harriet Manners, η οποία βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται όταν μπαίνει στον χώρο του μόντελινγκ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρεθεί από τις αίθουσες του λυκείου στην υψηλή μόδα.

Πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2024.

Snapinsta.app_383061068_1337133163554679_8693970698254955460_n_1080.jpg

@mswsphdjourney

Πηγή κεντρικής εικόνας: Netflix

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved