Το Bridgerton 3 και δύο ακόμα σειρές που περιμένουμε να δούμε στο Netflix το 2024 (Part 2)

Η τρίτη σεζόν του Bridgerton θα κάνει το ντεμπούτο της στις 16 Μαΐου 2024.

Το 2024 φαίνεται ότι μας επιφυλάσσει πολλές τηλεοπτικές συγκινήσεις, αφού δύο από τις πιο αγαπημένες σειρές της πλατφόρμας του Netflix επιστρέφουν με νέα σεζόν την οποία περιμένουμε πώς και πώς!

Εκτός αυτών, όμως, την εμφάνισή της θα κάνει και μία νέα σειρά η οποία θέτει στο προσκήνιο τους εξωγήινους και φαίνεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις 3 σειρές που έρχονται το 2024 και περιμένουμε από τώρα με αγωνία και ανυπομονησία!

Bridgerton 3

Ένα ακόμα love story που φέρνει στο επίκεντρο την οικογένεια των Bridgerton, μόνο που αυτή τη φορά ο έρωτας δε θα έρθει «από το πουθενά», αλλά θα είναι η κατάληξη μίας μακροχρόνιας φιλίας που έχουν ήδη αναπτύξει από τις προηγούμενες δύο σεζόν ο Colin και η Penelope.

Η τρίτη σεζόν του Bridgerton θα κάνει το ντεμπούτο της στις 16 Μαΐου 2024, με τα πρώτα οχτώ επεισόδια, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα πρόκειται να κυκλοφορήσουν, περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 13 Ιουνίου.

3 Body Problem

Η σειρά με τίτλο «3 Body Problem» θέτει στο προσκήνιο την ιστορία της πρώτης επαφής της ανθρωπότητας με έναν εξωγήινο πολιτισμό.

Πρόκειται για την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής και το πώς οι κάτοικοι της Γης αντιμετωπίζουν την επικείμενη άφιξή. Ο κόσμος αρχίζει να χωρίζεται σε στρατόπεδα- σε αυτούς που θέλουν να καλωσορίσουν τους μυστηριώδεις νεοφερμένους και σε αυτούς που είναι έτοιμοι να τους πολεμήσουν.

Θα βρίσκεται στο Netflix από τις 21 Μαρτίου 2024.

Squid Game 2

Μπορεί να μην είναι ακόμα πολλά πράγματα γνωστά για την επιστροφή του Squid Game, ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η σειρά πιθανότατα θα επιστρέψει σε τρία μέρη τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2024.

Στο επίκεντρο θα τεθεί ο πρωταγωνιστής της πρώτης σεζόν Lee Jung-jae (Gi-Hun), αλλά και ο Jung-jae (Lee Byung-Hun), ο οποίος κάλεσε τον Gi-Hun να παίξει στην πρώτη σεζόν. Η εκδίκηση φαίνεται να είναι ένα από βασικά στοιχεία που θα κυριαρχήσει στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved