4 χριστουγεννιάτικες σειρές του Netflix που θα σε βάλουν σε γιορτινό mood την κατάλληλη στιγμή

Αυτός ο μήνας έχει ανάγκη από Christmas Spirit και χριστουγεννιάτικες σειρές! 

Ο Νοέμβριος τελειώνει και αυτό σημαίνει ότι τα Χριστούγεννα έρχονται λίγο πιο κοντά μας. Θέλοντας να μπούμε στο κατάλληλο mood ξεκινάμε σιγά σιγά να ψάχνουμε χριστουγεννιάτικες σειρές του Netflix που υπόσχονται να μας κρατήσουν καλή συντροφιά τον Δεκέμβριο, λίγο πριν τις χειμερινές μας αποδράσεις!

Ξέρουμε ότι το ίδιο θέλεις να κάνεις κι εσύ, για αυτόν τον λόγο μοιραζόμαστε μαζί σου τις top Χριστουγεννιάτικες σειρές που έχει αυτή τη στιγμή η δημοφιλής πλατφόρμα και αξίζει να τσεκάρεις.

Τα μισώ τα Χριστούγεννα

Μία νοσοκόμα από την Ιταλία, θέλοντας να αποφύγει τα ενοχλητικά σχόλια της οικογένειάς της, λέει ψέματα ότι θα τους γνωρίσει τον νέο της σύντροφο. Ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν υπάρχει σύντροφος και η κοπέλα βρίσκεται ξαφνικά «αναγκασμένη» να βρει κάποιον μέσα σε 24 μέρες.

Η αλήθεια είναι ότι είδα αυτή τη σειρά πέρσι και μου άρεσε, αν και μας άφησε σε αγωνία, αφού φέτος θα κυκλοφορήσει τη δεύτερη σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας ελπίζουμε να ανακαλύψουμε αν τελικά κατάφερε τον στόχο της!

Over Christmas

Σε αυτή τη σειρά πρωταγωνιστής είναι ένας μουσικός, ο οποίος αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με μία σειρά από περίεργες εκπλήξεις.

Χριστουγεννιάτικη Καταιγίδα

Πώς θα σου φαινόταν ένα ταξίδι λίγο πριν τα Χριστούγεννα; Ξέρω, τέλεια ιδέα! Πώς θα σου φαινόταν, όμως, στην προσπάθεια σου να ταξιδέψεις να εγκλωβιστείς στο αεροδρόμιο λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων; Σίγουρα, όχι και τόσο τέλεια ιδέα ε;

Στη σειρά «Χριστουγεννιάτικη Καταιγίδα» η μοίρα σμίγει ταξιδιώτες και εργαζόμενους σε ένα αεροδρόμιο όταν, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, πρέπει να περάσουν εκεί τις τελευταίες ώρες πριν από τα Χριστούγεννα και αυτό, αν και κάπως τρομακτικό, μάλλον θα πάει πολύ καλά.

Christmas Flow

Ένα αναπάντεχο χριστουγεννιάτικο ειδύλλιο ανθίζει ανάμεσα σε έναν διάσημο ράπερ και μια ξεροκέφαλη δημοσιογράφο. Θα τα καταφέρουν όμως παρ’ όλες τις διαφορές τους;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved