Τι κι αν τέλειωσε το Euphoria; 8 σειρές και ταινίες για να βλέπεις τους αγαπημένους σου ηθοποιούς

Για να έχεις κάτι να δεις πριν επιστρέψει η σειρά με την 3η της σεζόν!

 

Το Euphoria τελείωσε και μπορεί (μάλλον) να νιώθεις απελπισία διότι δεν ξέρεις τι άλλο να δεις. Εμείς όμως σου έχουμε καλά νέα! Θέλεις μέχρι να βγει η 3η σεζόν να δεις τους αγαπημένους σου stars και πάλι στη μεγάλη οθόνη; Τότε συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να παρακολουθήσεις τους Zendaya, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Angus Cloud, and Kissing Booth star Jacob Elordi σε άλλους ρόλους.

https://www.instagram.com/p/CZchO29DZrQ

1. Malcolm & Marie – Zendaya

Το Malcolm & Marie αφηγείται την έντονη αντιπαράθεση ενός σκηνοθέτη (John David Washington) με την ηθοποιό φίλη (Zendaya) του αμέσως μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της ταινίας του πρώτου.

tainies_dekaetia_2000_poy_prepei_na_deis6.jpg

Old school movies! Οι 8 καλύτερες ταινίες της δεκαετίας του ’00 που πρέπει να δεις έστω και μία φορά


2. The White Lotus - Sydney Sweeney και Lukas Gage

H σειρά «The White Lotus» διαδραματίζεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Χαβάης και ακολουθεί τις διακοπές διάφορων επισκεπτών κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας κατά την οποία αυτοί χαλαρώνουν στον παράδεισο. Κάθε μέρα που περνάει, μια πιο σκοτεινή πολυπλοκότητα δημιουργείται σε αυτούς τους φαινομενικά τέλειους ταξιδιώτες, τους ευχάριστους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και το ειδυλλιακό μέρος. Η Sydney υποδύεται μια φοιτήτρια που κάνει διακοπές με την οικογένειά της και τον καλύτερό της φίλο, ενώ ο Lukas Gage υποδύεται έναν υπάλληλο στο ξενοδοχείο.


3. The Kissing Booth - Jacob Elordi

Το πρώτο φιλί της έφηβης Elle Evans οδηγεί σε ένα απαγορευμένο φλερτ με το πιο καυτό αγόρι στο σχολείο (Jacob Elordi). Όμως, έτσι ρισκάρει τη σχέση της με τον καλύτερό της φίλο (Lee Flynn).


4. Chemical Hearts - Austin Abrams

O Austin υποδύεται τον Henry Page, συντάκτη της σχολικής εφημερίδας και ένα αγόρι που δεν έχει ερωτευτεί ποτέ. Όταν όμως η Grace Town εμφανίζεται στο λύκειό του, νιώθει έντονη έλξη για εκείνη. Η αποκάλυψη ωστόσο του μυστικού που έχει αλλάξει για πάντα τη ζωή της Grace θα του ραγίσει την καρδιά.


5. A Wrinkle in Time - Storm Reid

Η εξαφάνιση του πατέρα της Meg Murry (την οποία υποδύεται η Storm), μιας τυπικής μαθήτριας του γυμνασίου, τη βασανίζει και αφήνει τη μητέρα της με ραγισμένη καρδιά. Τότε ο αδελφός της γνωρίζει τρεις οδηγούς... εξ ουρανού που έχουν ταξιδέψει στη Γη για να τη βοηθήσουν να βρει τον πατέρα της, και μαζί και με τον συμμαθητή της και φίλο της ξεκινούν ένα απίθανο ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο.


6. Dune – Zendaya

Ο νεαρός Paul Atreides, διάδοχος του Οίκου των Ατρειδών, θα βρεθεί παγιδευμένος σε μια πολύπλοκη γαλαξιακή συνωμοσία με στόχο τον έλεγχο του αφιλόξενου πλανήτη Αράκις, από τον οποίο πηγάζει η πολυτιμότερη ουσία στο σύμπαν. Η Zendaya υποδύεται την Chani, και παρόλο που παίζει στην ταινία μόνο για περίπου 7 λεπτά, θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στη δεύτερη ταινία.


7. The King of Staten Island – Maude Apatow

Ένας αργόσχολος νεαρός (Pete Davidson) δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα του που έχασε τη ζωή του πάνω στο καθήκον του ως πυροσβέστης. Ζει χωρίς καμία φιλοδοξία και υπευθυνότητα, πέρα από την προσπάθειά του να γίνει tattoo artist. Όλα θα αλλάξουν όταν η μητέρα του θα ερωτευτεί έναν νεότερο πυροσβέστη. Τότε η ζωη του θα μπει σε άλλη τροχιά με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Maude υποδύεται την Claire, την αδελφή του Pete, που φοβάται τι θα συμβεί στον νευρωτικό αδερφό της μόλις φύγει για το πανεπιστήμιο.


8. Unpregnant – Barbie Ferreira

H 17χρονη Veronica (Haley Lu Richardson) συνειδητοποιεί πως έχει μείνει έγκυος! Με τη χωρίς άδεια από τους γονείς άμβλωση να είναι παράνομη στην πολιτεία της, αναγκάζεται να ταξιδέψει μέχρι την Αλμπουκέρκη, περίπου 14 ώρες μακριά μαζί με την παιδική της φίλη Bailey (την οποία υποδύεται η Barbie).


Πηγή κεντριικής φωτογραφίας: @greatestshowman

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved