Η Zendaya αποκάλυψε το φινάλε της σειράς Euphoria! Τι θα συμβεί στη Rue

Εσύ είδες το 6ο επεισόδιο;

Η 2η σεζόν της hit σειράς του HBO Euphoria συνεχίζει να σοκάρει και να συγκινεί τους θεατές με κάθε επεισόδιο. Η σειρά έχει εμπνεύσει αμέτρητα memes και TikTok trends, και κάθε Κυριακή βράδυ γίνεται χαμός στο Twitter, καθώς οι θεατές αντιδρούν στις νέες εξελίξεις της σειράς.

Το τέλος όμως φτάνει σύντομα, με μόλις δύο επεισόδια να απομένουν μέχρι το φινάλε. Σε μια συνέντευξη στο The Cut, η Zendaya άφησε να εννοηθεί με ποιον τρόπο θα τελειώσουν τα πράγματα για τη Rue, η οποία έχει κάνει ένα πολύ έντονο συναισθηματικό ταξίδι αυτή τη σεζόν. Σύμφωνα με την ηθοποιό, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για τη Rue και την οικογένειά της, αν και δεν ήταν εξ αρχής αυτό προγραμματισμένο να συμβεί.

https://www.instagram.com/tv/CZ983hMA_v_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δήλωση της Zendaya

«Το τέλος της σεζόν θα ήταν πολύ διαφορετικό αλλά στα μισά, εγώ και ο Sam (ο δημιουργός της σειράς) συμφωνήσαμε πως δεν μπορούμε να αφήσουμε τη Rue σε αυτήν την κατάσταση. Έπρεπε να δώσουμε λίγη ελπίδα σε αυτήν την σειρά», δήλωσε η star. Το έκτο επεισόδιο ήταν λίγο πιο ελπιδοφόρο, γεγονός που μας έκανε να πιστέψουμε πως υπάρχουν καλά πράγματα που μπορούμε να περιμένουμε για τη Rue στο μέλλον. «Στο 8ο επεισόδιο θα δούμε τη Rue να βρίσκεται στον δρόμο της λύτρωσης. Νομίζω ότι η Rue το αξίζει και νομίζω ότι οποιοσδήποτε περνάει κάτι παρόμοιο και υποφέρει το αξίζει», συνέχισε.

Euphoria_styl_xaraktirwn.jpg

Το Euphoria τα σπάει! Πώς θα υιοθετήσεις κι εσύ το στυλ των αγαπημένων σου χαρακτήρων



Μπορεί η Zendaya να «ξεφύγει» από τον χαρακτήρα της μετά το τέλος των γυρισμάτων;

«Τις περισσότερες φορές μπορώ», δήλωσε για την ερμηνεία της η ηθοποιός, η οποία της χάρισε το πρώτο βραβείο Emmy. «Αλλά κάποιες φορές σε επηρεάζει, ακόμα κι αν ο εγκέφαλός σου ξέρει ότι δεν είναι αληθινό, το σώμα σου εισπράττει όλο το άγχος και τον θυμό». Η star ολοκλήρωσε λέγοντας πως η Rue ζει μέσα της με έναν περίεργο τρόπο. «Δεν χρειάζεται να πάω να την αναζητήσω».

Δες το promo για το 7ο επεισόδιο παρακάτω, και ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό φινάλε.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @euphoria

Διαβάστε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved