Μην ακούς κανέναν! Στη Sydney Sweeney έλεγαν ότι δεν θα κάνει ποτέ τηλεόραση και τώρα είναι... star

Κάποτε ένας casting director είπε στη Sydney Sweeney – την Cassie του Euphoria- ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να παίξει στην τηλεόραση. Και τώρα εκείνη πρωταγωνιστεί σε μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της HBO!

Η σειρά Euphoria της HBO έχει γίνει μεγάλη εμμονή σου. Παραδέξου το! Θες κι εσύ να παρακολουθείς τις ιστορίες της Rue (aka Zendaya) και της παρέας της και να ξέρεις κάθε εξέλιξη του πιο hot teen drama ever! Σε καταλαβαίνω.

Σήμερα, ωστόσο, δεν σου γράφω για να σου αποκαλύψω κάποιο spoiler ή να σου πω κάποιο gossip new για τους πρωταγωνιστές. Είμαι εδώ για να σου δώσω δύναμη- όχι εγώ δηλαδή, αλλά η Sydney Sweeney ή αλλιώς η Cassie από το Euphoria.

euphoria litrwsi rue

Η Zendaya αποκάλυψε το φινάλε της σειράς Euphoria! Τι θα συμβεί στη Rue

«Σκηνοθέτης μού είπε ότι δεν θα παίξω ποτέ στην τηλεόραση»

Η Sydney Sweeney εξελίσσεται στη νέα βασίλισσα της μικρής οθόνης χάρη σε βασικούς ρόλους της στα megahits της HBO, White Lotus και Euphoria. Ωστόσο, δεν ήταν όλα ρόδινα στην καριέρα της εξ αρχής. Γιατί; Διότι τα πιο «δυνατά» ονόματα της βιομηχανίας του Hollywood δεν πίστευαν ότι η 24χρονη ηθοποιός θα καταφέρει να κάνει πράγματα στον χώρο της τηλεόρασης.

Η Sydney έδωσε συνέντευξη στο βρετανικό περιοδικό GQ και μίλησε για τα δύσκολα εφηβικά της χρόνια κατά τα οποία «πάλευε» να κάνει συναυλίες για να εξασφαλίσει τα προς το ζην για την οικογένειά της, που ζούσε σε δωμάτιο motel.

https://www.instagram.com/p/CY__yIRL-ls/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μίλησε, όμως, και για την απόρριψη που «έφαγε» από casting director. «Ένας casting director μου είπε μια φορά ότι ποτέ δεν θα μπορέσω να παίξω στην τηλεόραση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Sydney Sweeney. Και πρόσθεσε αναφερόμενη στο Euphoria, το οποίο έχει λάβει 9 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy: «Και τώρα παίζω σε ένα από τα μεγαλύτερα shows του κόσμου».



Η Sydney, λοιπόν, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, όχι μόνο δεν απογοητεύτηκε από τα λόγια του casting director, αλλά πείσμωσε, προσπάθησε, εξελίχθηκε και κατάφερε να είναι μία teen star. Και όχι μόνο! Το Associated Press τής έδωσε τον τίτλο της πρωτοποριακής διασκεδαστή για το 2021, ενώ η ίδια -στα 24 της χρόνια- κατάφερε να αγοράσει το πρώτο της σπίτι αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Sydney Sweeney τα κατάφερε! Μην πτοηθείς ούτε εσύ από κανέναν

Η Sydney Sweeney απέχει πια πολύ από εκείνες τις μαύρες μέρες που έζησε ως έφηβη και που μαστιζόταν από οικονομική ανασφάλεια. Τα κατάφερε και με το παραπάνω, όπως κι εσύ μπορείς να κατορθώσεις ό,τι μα ό,τι κι αν βάλεις κατά νου.

https://www.instagram.com/p/CXT76vdvsDI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μην ακούς κανέναν! Θα σου πουν πολλοί ότι «αυτό είναι δύσκολο», «σιγά μην τα καταφέρεις» και άλλα τέτοια σχετικά με τα όνειρα που έχεις, αλλά μην πτοηθείς. Δες τη Sweeney! Όπως η ίδια αποκάλυψε στο GQ, οι γονείς της αναγκάστηκαν να πουλήσουν το σπίτι τους στην περιοχή Spokane της Ουάσιγκτον – όταν εκείνη ήταν ακόμη παιδί- λόγω οικονομικών δυσκολιών. Όλοι μαζί, η Sydney Sweeney, οι γονείς της και ο μικρότερος αδελφός της, μετακόμισαν στο Los Angeles για να μπορέσει η ηθοποιός να «εισβάλει» στο Hollywood.



Και τα κατάφερε, και πέτυχε και αγόρασε και το δικό της σπίτι! «Πάντα πίστευα ότι όταν έκλεινα τα 18, θα είχα βγάλει αρκετά χρήματα για να αγοράσω πίσω το παλιό σπίτι των γονιών μου», εξομολογήθηκε η Sweeney. Και μπορεί η 24χρονη star να μην έχει αγοράσει το παλιό της σπίτι, όμως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι προχώρησε σε αγορά άλλου σπιτιού, είπε στο Associated Press: «Το να μπορείς να είσαι σε ένα σπίτι είναι τόσο απίστευτο και εκπληκτικό, που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι τα κατάφερα».

Η Sydney Sweeney δεν το έβαλε ποτέ κάτω! Μην το βάλεις ούτε εσύ!

Photos: @sydney_sweeney

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved