Βλέπεις με τρέλα Euphoria; Μάθε ποιος χαρακτήρας είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Έχεις αναλυτικό μυαλό Παρθένου όπως η Rue ή είσαι καλλιτεχνικός Ιχθύς όπως η Jules;

Αν βλέπεις το Euphoria του HBO, τότε αυτή είναι πιθανότατα η αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση αυτήν την στιγμή. Για να κατανοήσεις τους χαρακτήρες σε ένα βαθύτερο επίπεδο, συγκεντρώσαμε τα ζώδια του cast. Είσαι έτοιμη να μάθεις με ποιον χαρακτήρα της σειράς ταιριάζεις περισσότερο;

Nate – Κριός:

Ο Nate (Jacob Elordi) θέλει τα κορίτσια με τα οποία βγαίνει να τον βλέπουν ως γενναίο, πράγμα με το οποίο μπορεί να συσχετιστεί ένας Κριός. Οι Κριοί είναι εξαιρετικά παθιασμένοι, πράγμα που σημαίνει ότι μερικές φορές μπορεί να είναι επιθετικοί όταν αναστατώνονται.



Gia – Ταύρος:

Παρόλο που η Gia έχει δει τη Rue στα χειρότερά της εξακολουθεί να την αγαπά. Οι Ταύροι είναι πιστοί και προστατευτικοί απέναντι σε αυτούς που αγαπούν. Η Gia θα κάνει τα πάντα για τη Rue.

https://www.instagram.com/p/CAA-ZLoDNXh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Elliot – Δίδυμος:

Ο Elliot είναι διπρόσωπος – ακόμα και η Jules το επεσήμανε όταν ήταν μόνοι μαζί. Οι δίδυμοι είναι γνωστοί γι’ αυτήν τη δυαδική φύση, καθώς είναι αναποφάσιστοι και αβέβαιοι.

euphoria.jpg

Euphoria: Πώς το στυλ των χαρακτήρων άλλαξε στη 2η σεζόν

Cassie – Καρκίνος:

Η Cassie (Sydney Sweeney) ερωτεύεται πολύ εύκολα και γι’ αυτό πληγώνεται. Κατά τη διάρκεια της σειράς, τη βλέπουμε να περνάει από πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Το ευαίσθητο και τρυφερό πνεύμα της ταιριάζει με το ζώδιο του Καρκίνου, γιατί προσπαθεί συνεχώς να κατανοήσει τα συναισθήματά της.



McKay – Λέων:

Οι Λέοντες είναι γνωστό ότι είναι δημοφιλείς και περηφανεύονται για τη φήμη και τα επιτεύγματά τους. Αυτό συμβαδίζει με τον McKay (Algee Smith), έναν σταρ ποδοσφαιριστή που έσπασε πολλά σχολικά ρεκόρ. Στο κολέγιο, ωστόσο, αρχίζει να αμφιβάλλει για το μέλλον του όταν περιβάλλεται από εξίσου ταλαντούχους ανθρώπους. Ένας Λέων μπορεί να αμφιβάλλει για τον εαυτό του μερικές φορές, αλλά επιμένει και προσπαθεί να τα καταφέρει, κάτι που προσπαθεί να κάνει ο McKay.

Rue – Παρθένος:

Η Rue γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2001. Ως αφηγήτρια της σειράς, η Rue είναι αναλυτική, σαρκαστική και νιώθει άβολα όταν υπάρχει κάποια σύγκρουση - χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ζωδίου.

Ethan – Ζυγός:

Ως το στοργικό αγόρι της Kat, ο Ethan (Austin Abrams) κάνει ό,τι μπορεί για να διαρκέσει η σχέση, παρόλο που είναι δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Όπως το ζώδιο του Ζυγού, ο Ethan θέλει να είναι σε μια σχέση που τον θεωρούν ίσο και γι’ αυτό μπορεί να είναι λίγο παθητικός μερικές φορές για να αποφύγει τη σύγκρουση με αυτούς που αγαπά.



Maddy – Σκορπιός:

Στην πρώτη σεζόν, η Maddy (Alexa Demie) φοράει ένα κολιέ με το σύμβολο του Σκορπιού. Έχει εμμονή και γίνεται κτητική με τον Nate – όταν αντιλαμβάνεται πως δεν έχει την απόλυτη προσοχή από το άλλο της μισό. Ο Σκορπιός είναι από τα πιο κτητικά ζώδια του ζωδιακού!

Kat – Τοξότης:

Αν και η Kat (Barbie Ferreira) είναι σε σχέση με τον Ethan, ο οποίος την αγαπά πολύ, λαχταρά την ελευθερία για να ξεφύγει από τη μονοτονία της μονογαμίας. Ενώ πολλοί Τοξότες μπορούν να δεσμευτούν πλήρως όταν βρίσκονται σε σχέσεις, οι περισσότεροι προτιμούν να μην έχουν μια αποκλειστική σχέση.

Fezco – Αιγόκερως:

Όπως και οι περισσότεροι Αιγόκεροι, έτσι και ο Fez (Angus Cloud) δεν ενδιαφέρεται για το drama, εκτός και αν αφορά κάποιον με τον οποίο έχει αληθινό δεσμό, όπως η Rue. Επίσης, ο Fez φροντίζει τον μικρότερο αδελφό του, κάτι που τον κάνει ιδανικό Αιγόκερω λόγω της επιθυμίας του να προσέχει τους ανθρώπους που αγαπάει προστατεύοντάς τους συνεχώς.

https://www.instagram.com/p/CYmcrunMSVw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Lexi – Υδροχόος:

Η Lexi είναι βαθιά στοχαστική, είναι εξαιρετικά ανιδιοτελής και βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές της, όπως θα έκανε κάθε ευγενικός και συμπονετικός Υδροχόος.

https://www.instagram.com/p/CXyhWJeh4Qz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Jules – Ιχθύς:

Η ημερομηνία γέννησης της Jules είναι στις 28 Φεβρουαρίου 2001, γεγονός που την κάνει Ιχθύ. Η Jules αποπνέει πλήρως την ενέργεια του ζωδίου χάρη στη δημιουργικότητά της, τη διαίσθησή της και την ιδιότροπη προσωπικότητά της. Όπως με τους περισσότερους Ιχθείς, η Jules θέλει να έχει την ελευθερία της, έχει μεγάλη καρδιά, είναι καλή φίλη και πιστεύει στον ρομαντισμό - όσες φορές κι αν η Rue και άλλοι την απογοητεύουν.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @euphoria

Διαβάστε επίσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved