8 σειρές που μπορείς να δεις αν λατρεύεις το «Emily in Paris»

Γέμισε το κενό που θα έχεις στην καρδιά σου μόλις τελειώσει η 2η σεζόν της αγαπημένης σου σειράς!

Μπορεί η νέα σεζόν του Emily in Paris στο Netflix να κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, αλλά είμαι σίγουρη πως οι περισσότερες από εσάς θα το έχετε ήδη δει, σωστά; Πώς δεν θα μπορούσατε, άλλωστε; Αν και εσύ αναρωτιέσαι τι θα παρακολουθήσεις για να γεμίσεις το κενό στην καρδιά σου, έχω καλά νέα για σένα επειδή υπάρχουν πολλά διαθέσιμα shows όπως το Emily in Paris. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω θα να μάθεις ποιες είναι οι 8 σειρές σαν το Emily in Paris που πρέπει να στριμάρεις ASAP όταν τελειώσεις τη 2η σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CAsc6Ebneib/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Love Life

Στην 1η σεζόν πρωταγωνιστεί η Anna Kendrick ως Darby, μια νεαρή Νεοϋορκέζα που αναζητά (κάπως ανεπιτυχώς) την αγάπη και την ιδανική σχέση, ενώ παράλληλα προσπαθεί να κατασταλάξει και επαγγελματικά. Κάθε επεισόδιο εστιάζει σε μια διαφορετική σχέση στη ζωή της.



Call My Agent

Αν δεν σε πειράζουν οι υπότιτλοι (ή απλά ξέρεις γαλλικά), τότε πρέπει να στριμάρεις το Call My Agent. Είναι μια κωμωδία που ακολουθεί την επαγγελματική και προσωπική ζωή των εργαζομένων ενός παριζιάνικου πρακτορείου ταλέντων που ονομάζεται ASK.

emily_in_paris.jpg

Emily In Paris: Η γκαρνταρόμπα της 2ης σεζόν είναι γεμάτη designer looks



The Marvelous Mrs. Maisel

Αυτή η σειρά διαδραματίζεται τη δεκαετία του '50 στη Νέα Υόρκη, όπου η Midge Maisel έχει μια τέλεια ζωή, μέχρι που ο σύζυγός της αποκαλύπτει ότι έχει δεσμό και την εγκαταλείπει. Ο κόσμος της καταρρέει, όχι όμως για πολύ αφού αποφασίζει να δείξει στον κόσμο το αστείρευτο ταλέντο της στο να είναι αθυρόστομα αστεία.



Sex And The City

Δεδομένου ότι το Sex and the City ήταν μια από τις εμπνεύσεις για την Emily στο Παρίσι, θα ήταν μια καλή ιδέα να το παρακολουθήσεις και να θαυμάσεις τα καταπληκτικά σύνολα. Και μόλις το τελειώσεις, μπορείς να δεις το reboot, And Just Like That.



The Carrie Diaries

Είναι το prequel για το Sex and the City. Αυτή η σειρά ακολουθεί μια νέα Carrie Bradshaw, η οποία αναρωτιέται για την αγάπη, το σεξ, τη φιλία και την οικογένεια μέσα στο περιβάλλον του σχολείου και του Μανχάταν. Η άφιξη ενός νέου μαθητή στο σχολείο θα αλλάξει τη ζωή της.



The Great

Αγαπάμε μια δυναμική γυναίκα που δεν φοβάται να κυνηγήσει αυτό που θέλει! Το The Great είναι μια σειρά που ακολουθεί την άφιξη της Μεγάλης Αικατερίνης, στην αυλή του Πέτρου Γ΄ στη Ρωσία τον 18ου αιώνα. Στην σειρά των 10 επεισοδίων βλέπουμε την εξέλιξη της συνωμοσίας ότι η Μεγάλη Αικατερίνη θα πάρει την εξουσία από τον σύζυγό της.



Gossip Girl

Ακόμα κι αν έχεις ήδη παρακολουθήσει το Gossip Girl, αξίζει να το ξαναδείς. Αυτή η σειρά έχει επίσης ένα revival, που πρέπει να δεις μόλις τελειώσεις με την αρχική σειρά.



Never Have I Ever

Η πλοκή αφορά μία νεαρή Ινδή-Αμερικανίδα φοιτήτρια, η οποία αφού χάνει τον πατέρα της, θέλει απεγνωσμένα να γίνει δημοφιλής – όμως φίλοι, οικογένεια και αισθηματικά θα τη δυσκολέψουν.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilyinparis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Binge-watching! Οι 7 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2021 - Τις έχεις δει;

Bloopers time! Επικές γκάφες από τα γυρίσματα 8 σειρών του Netflix - Θα λυθείς στα γέλια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved